Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 4 juni 2018

Speel mee met WWDC Keynote Bingo en win een Hue starterkit

Bedankt voor het meespelen met onze Keynote bingo! De winnaars hebben inmiddels bericht gehad. Helaas mogen we ivm de GDPR (nieuwe Europese privacywet) niet meer vrolijk een artikel met namen van winnaars publiceren, want dat zijn persoonsgegevens. Als je niets gehoord hebt, wil dat zeggen dat je niet gewonnen hebt. Maar geen nood, in september kun je tijdens de onthulling van de nieuwe iPhones weer meespelen!

WWDC 2018 staat op het punt van beginnen en de aankondigingen zijn vast amazing, great en exciting. Die superlatieven zijn inmiddels een beetje cliché, maar ze kunnen je mooie prijzen opleveren. Als je tenminste meespeelt met onze Keynote Bingo.

WWDC Keynote Bingo. Hoe werkt het?

Heel simpel. Kijk vanaf 19:00 uur naar de livestream van Apple en open daarnaast onze Keynote Bingo via bingo.omt.nl. Luister goed naar de typische Apple-woorden en aankondigingen. Heb je een rij horizontaal of verticaal vol? Dan heb je bingo!

Klik/tap voor groter.

Stuur je volle bingokaart in

Je kunt een screenshot maken van je volle bingokaart en die mailen naar [email protected], of sturen via Facebook Messenger. Tot slot mag een tweet naar @onemorething met de hashtag #keynotebingo ook. We maken de winnaars op vrijdag bekend en je kunt tot dinsdag 17:00 uur insturen.

Wat kun je winnen

De hoofdprijs voor degene die het eerst een bingo heeft is een Philips Hue White and color ambiance Starterkit ter waarde van € 159,99. Als troostprijs verloten we onder alle inzenders ook twee kaarten met 20 euro iTunes-tegoed. Mind you: iedere bingokaart heeft een unieke code, dus valsspelen is zinloos.

Philips Hue
Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
Speel mee met WWDC Keynote Bingo en win een Hue starterkit
Sluiten