Raymon Mens
Raymon Mens App Store 21 juni 2018

Fans opgelet! Westworld Mobile voor iOS beschikbaar

Het tweede seizoen van de HBO-hitserie Westworld is bijna afgelopen, maar fans hoeven zich niet te vervelen. Er is namelijk een iOS-game beschikbaar gesteld waarmee je nog even in de wereld van het Western-themapark kunt blijven.

In Westworld Mobile begin je als stagiair bij het Delos Incorporated, dat het operationele beheer van het themapark voor zijn rekening neemt. Je moet het volledige beheer van het park onder de knie krijgen en doet allerlei klusjes, zoals hosts het maken van hosts en ze aan gasten koppelen.

Gratis game met in-app-aankopen

De game doet erg denken aan Fallout Shelter. Je verzamelt punten door je dagelijkse klussen uit te voeren en wordt zo een volwaardige werknemer. De game is gratis om te spelen, maar wel voorzien van in-app-aankopen. Je kunt de voortgang van het spel bespoedigen door items te kopen. Dat is niet verplicht, maar de game is enigszins pushy op dit gebied.

Tijd is geld, en de eerste speed-ups zijn gratis, maar dat blijft niet zo… – Klik/tap voor groter.

Amazon Alexa doet ook mee

Naast een mobiele game is er nog een leuke extra uitgebracht, die niet heel nuttig voor Nederlanders is. Er is ook een stemgestuurde Westworld-game voor Amazon Alexa-speakers. De game heet Westworld: The Maze en is te spelen door ‘Alexa, open Westworld’ tegen een slimme speaker van Amazon te roepen. Vervolgens speel je een host die in totaal zestig verschillende verhaallijnen kan spelen. Een origineel idee dat slimme speakers goed gebruikt. Helaas zal het nog wel even duren voordat de HomePod dit soort interacties ondersteunt.

Reageer op artikel:
Fans opgelet! Westworld Mobile voor iOS beschikbaar
Sluiten