Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 23 juni 2018

Weekend poll: wat voor code gebruik jij op je iPhone?

Apple beveelt sinds iOSΒ 9 aan om een ​​6- in plaats van 4-cijferige code op je iPhone in te stellen. Deze twee extra cijfers verhogen de bescherming van het toestel. Hoe langer de code, hoe beter de iPhone beschermd is tegen brute force ontgrendelingspogingen. Tenzij je natuurlijk “111111” of “123456” gebruikt.

De keuze voor een lange code wordt vergemakkelijkt door de aanwezigheid van Touch ID of Face ID. Die voorkomen dat je code vaak invoert. Wat voor code gebruik jij op je iPhone? Stem in onze weekend poll!

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een erg enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen.

Reageer op artikel:
Weekend poll: wat voor code gebruik jij op je iPhone?
Sluiten