Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 30 juni 2018

Weekend poll: installeer jij publieke bètaversies?

In september komen iOS 12, watchOS 5, macOS Mojave en tvOS 12 uit. Maar Apple laat je nu alvast van de nieuwe software proeven met publieke bètaversies. Afgelopen week kwamen de eerste beta’s uit die iedereen met een geschikt iOS- of macOS-apparaat kan testen.

Hoewel de officiële lezing is dat je nooit een bètaversie op een apparaat voor dagelijks gebruik moet installeren, zijn de ervaringen met de iOS 12-beta tot nu toe erg positief. Ben jij in de verleiding gekomen, of kijk je de kat uit de boom? Stem in onze weekend poll!

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een grondige adblocker aan. Banners en tracking zijn vervelend, snappen we, maar om te stemmen moet je ‘m toch echt even uitschakelen.

Reageer op artikel:
Weekend poll: installeer jij publieke bètaversies?
Sluiten