Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 18 juni 2018
Leestijd: 1 minuut

Red Together: Vodafone komt met gezinsabonnement

Vodafone heeft een nieuw abonnement genaamd Red Together geïntroduceerd. Het is een gezamenlijke bundel voor gezinnen, families en vrienden. Het bevat een pot data van maximaal 160 GB die met maximaal vijf anderen kan worden gedeeld.

Red Together kent één groepsbeheerder. Die sluit het abonnement af en betaalt € 45 voor 40 GB data met onbeperkt bellen en sms’en. Wanneer een tweede abonnee aansluit, wordt de beschikbare hoeveelheid data verhoogd naar 80 GB. Die kan vervolgens met maximaal vijf gebruikers gedeeld worden.

Maximaal 160GB data om te delen

Iedere extra gebruiker die bij het abonnement aansluit, deelt dezelfde pot data en kost € 15 per maand bovenop het basistarief van € 45. Als er ook een Ziggo-abonnement met een minimale snelheid van 30Mbit/s op het adres actief is, wordt de hoeveelheid data verdubbeld. Zo ontstaat maximaal 160 GB data die met vijf gebruikers gedeeld kan worden. De beheerder krijgt dat bovendien € 5 korting op het totaalbedrag.

Klik/tap voor groter.

Tot slot kan de beheerder van het abonnement de hoeveelheid data zelf verdelen. Het is ook mogelijk om de datatoegang van een bepaald gezinslid op pauze te zetten. Volgens de provider kunnen niet alleen families en gezinnen een abonnement delen, maar kunnen ook groepen vrienden Red Together gebruiken. Op hetzelfde adres wonen is niet nodig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Red Together: Vodafone komt met gezinsabonnement
Sluiten