Jan de Raab
Jan de Raab Nieuws 12 juni 2018

T-Mobile geeft korting bij combineren vast en mobiel

Klanten van T-Mobile die vast en mobiel internet bij de provider afnemen, zitten goed. De provider gaat deze klanten extra verwennen door ze te voorzien van meer data, meer tv-zenders en een hogere downloadsnelheid. T-Mobile volgt hiermee het voorbeeld van KPN en Ziggo.

De korting is onderdeel van een nieuw programma dat de provider ‘klantvoordeel‘ noemt. Dit vervangt het oude programma genaamd ‘unlimited voordeel’ dat eerder dit jaar werd geïntroduceerd.

Hele trits aan kortingen

Het nieuwe kortingsprogramma biedt een hele reeks aan kortingen. Klanten die zowel vast als mobiel internet bij de T-Mobile afnemen, krijgen een tegoed van € 7,50 per maand voor extra TV-pakketten. Zo wordt Ziggo Sport of Film1 gratis. Ook hebben abonnees die vast en mobiel combineren recht op een snelheidsverhoging van de internetverbinding én € 2,50 per maand korting op hun mobiele abonnement. Klanten met een Unlimited-abonnement krijgen zelfs € 6,50 korting op hun mobiele abo.

Als er geen snelheidsverhoging op het adres beschikbaar is, geeft de provider € 1 tot € 5 korting op de vaste interneaansluiting, afhankelijk van het pakket.

Ook korting bij meerdere mobiele aansluitingen

Het nieuwe klantvoordeel geldt niet alleen voor de vaste aansluiting. Als er meerdere mobiele abonnees op hetzelfde adres wonen, levert dat ook voordeel op. Klanten met een Basis Sim-abonnement krijgen maandelijks 500 MB extra data. Abonnees met een Go-abonnement hebben recht op maandelijks 2 GB extra data.

Als er meerdere klanten met een Unlimited-abonnement op de hetzelfde adres wonen, krijgen ze bij twee abonnementen € 6,50 extra korting en bij drie tot en met vijf unlimited-abonnementen in een huishouden is de korting € 12,50. De korting is per huishouden, niet per abonnement.

Sterkere positie tegenover KPN en Ziggo

De provider hoopt hiermee serieus te concurreren met KPN en Ziggo. Die providers bieden hun klanten al langer de mogelijkheid om een gecombineerd abonnement af te sluiten. Nu maar hopen dat iedereen de bomen nog door het bos ziet, want het is best een ingewikkeld geheel geworden.

Reageer op artikel:
T-Mobile geeft korting bij combineren vast en mobiel
Sluiten