One More Thing zoekt een redactiestagiair(e)

Door: Raymon Mens - 4 reacties

Doe je een journalistieke of redactionele HBO of universitaire opleiding, ben je fan van Apple én wil je stage lopen bij de grootste Apple-fansite van Nederland? Kom dan stage lopen bij OMT! Wij zijn op zoek naar een ambitieuze student die vanaf september minimaal drie maanden ervaring op wil doen bij de redactie.

One More Thing vormt samen met Want en Manners het mannen- en techcluster van uitgever Wayne Parker Kent in Amsterdam. We zijn een klein team, waardoor je als stagiair een groot stempel kunt drukken op One More Thing en soms een uitstapje kunt maken naar Want. Ook aan aandacht kom je niet te kort. Je artikelen worden maandelijks door meer dan 1.000.000 bezoekers gelezen.

Say no more, I want in. Wat zijn de vereisten?

Een stage is om te leren, dus als redactiestagiair(e) hoef je echt nog geen Nederlandse Mark Gurman (9to5Mac/Bloomberg) of Juli Clover (MacRumors) te zijn. Wat we wel verwachten is iemand met de ambitie en drive om als het even kan wél in die rijtjes terecht te komen. Jij:

 • Bent bezig met een journalistieke of redactionele opleiding op HBO of WO niveau
 • Hebt Windows voor het laatst gebruikt toen XP nieuw was
 • Hebt een goed Nederlands taalgevoel en een ontspannen schrijfstijl
 • Beschikt over een grote affiniteit met Apple
 • Kunt niet wachten om de iOS 12-beta te installeren of hebt dat al gedaan
 • Wordt op verjaardagen aangesproken door je oom omdat zijn iPhone iets niet doet
 • Weet hoe podcasts werken en bent niet bang achter de microfoon plaats te nemen
 • Draait je hand niet om voor een dag thuiswerken

Wat kun je verwachten?

Je krijgt de ruimte om mee te denken over de invulling van OMT, maar kunt ook zelf unieke content te creëren. Je gaat dus ontzettend veel leren over het opzetten van een productie, het creëren van online content, webredactie, SEO en veel meer. Wij:

 • Hebben een leuke, ontspannen werkplek aan de Baarsjesweg in Amsterdam
 • Bieden een podium voor jouw kwaliteiten met geïnteresseerde lezers die regelmatig van zich laten horen
 • Bieden een marktconforme stagevergoeding
 • Hebben een MacBook te leen (indien nodig)
 • Hebben -naar eigen zeggen- de beste kantoorkoffie, lunch én een legendarische vrijdagmiddagborrel

Aanmelden?

Als stagiair(e) bij ons ben je een werknemer: je hoeft niet op lullige rotklusjes te rekenen. Behalve als we koffie willen en nét lekker zitten. Dan misschien wel. Maar verder ben je fulltime OMT’er. Je wordt betrokken bij het gehele redactieproces. Je krijgt de ruimte om je eigen grenzen te ontdekken en daarover heen te gaan. Stagiairs Siebren, Anthony, Rick en Nando gingen je voor. Wil je weten hoe zij het hebben ervaren? Stuur ze een privébericht!

Lijkt een OMT-stage je wat? Neem dan contact met ons op!

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  GoeieDag

  Shmoo! Nieuwe baan voor jou!

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Als je beschikt over een OMT-account sta je sowieso al een streepje voor.

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  Je hebt een streepje voor. Of je staat voor joker.

 • Profielfoto
  Mcegbert

  Wel of geen streepje… mijn sollicitatie vind je zo in je mail.