Jan de Raab
Jan de Raab App Store 17 juni 2018

Bob Ross zoemt je in slaap via ‘meditatie-app’ Calm

Hij mag dan sinds 1995 niet meer onder ons zijn, maar Bob Ross blijft populair. Wees eerlijk: als je The Joy of Painting hebt gezien, was het waarschijnlijk meer voor zijn ultra-ontspannende stem dan zijn artistieke advies. Meerdere kijkers hebben al toegegeven langzaam in slaap te sukkelen tijdens het kijken naar zijn show.

Als dat zo is, dan zal je het wellicht ideaal vinden om op verzoek nogmaals van zijn stem te genieten. Laat dat nu precies zijn wat mediatie-app Calm mogelijk heeft gemaakt.

De authentieke stem van Bob Ross

Calm heeft een officieel goedgekeurde Bob Ross Sleep Story-opname opgenomen in zijn mobiele app. Zoals verwacht, bevat het fragmenten uit de befaamde televisieshow van Ross om je op een vriendelijke manier naar dromenland te laten vertrekken. Je hoeft niet langer een YouTube-video te bekijken of zijn video’s om te zetten naar een .mp3 bestand.

Klik/tap voor groter.

Logischerwijs hoor je niet alleen de stem van de meester, ook de penseelstreken, het messchrapen en de paletschubben zijn duidelijk hoorbaar. De universele stukjes wijsheid die Ross tijdens zijn schildersessies gebruikt, ontbreken niet.

Nog meer slaapverhalen

Calm heeft nog meer plannen met Bob Ross. Deze zomer wil men nog twee ontspannende verhalen uitbrengen. Mochten deze drie het succes brengen waar men op hoopt, dan volgt er wellicht meer. Calm is gratis verkrijgbaar in de App Store. Komiek Stephen Fry is staat al gratis voor je klaar in de slaap-app. Voor Bob Ross betaal je 3 euro. Maar dat heeft die onmetelijk grote held natuurlijk verdiend.

Reageer op artikel:
Bob Ross zoemt je in slaap via ‘meditatie-app’ Calm
Sluiten