Belkin onthult nieuwe draadloze iPhone-laders met een twist

Door: Raymon Mens - 7 reacties

Gebruikers van de iPhone X of iPhone 8 die draadloos laden nog niet hebben geprobeerd, hebben nu twee redenen om het een kans te geven. Belkin heeft namelijk twee nieuwe draadloze QI-laders met een twist onthuld.

De nieuwe laders zijn onderdeel van de BOOST↑UP-serie en leveren nu 10 watt aan stroom. Dat is meer dan de 7,5 watt van de oudere modellen. Ook is er nu een laadpad waar je een iPhone in staande positie op kunt plaatsen.

BOOST↑UP bold: nieuw design, meer power

Het eerste nieuwe model heeft een nieuw design dat een stuk dunner en minimalistischer is. Veel interessanter is de laadcapaciteit. In plaats van 7,5 levert het laadpad 10 watt energie. Dat is nu nog nuttig voor smartphones van Samsung en Sony, maar als Apple in de volgende iPhone de maximale capaciteit die gebruikt kan worden opvoert, ben je klaar voor de toekomst.

draadloos laden
Klik/tap voor groter

BOOST↑UP Charging Stand: ook staand laden

Naast de het nieuwe laadpad met meer power, heeft Belkin ook een stand die je iPhone staand en liggend kan laden. Uitgeklapt kun je een iPhone 8 of iPhone X ook nog in horizontale of verticale stand leggen. Zo gebruik je je telefoon gewoon tijdens het opladen, bijvoorbeeld voor het kijken van een filmpje of FaceTime.

draadloos laden iPhone belkin staand liggend
Klik/tap voor groter.

Binnenkort: twee iPhones tegelijk draadloos laden

Het BOOST↑UP Dual draadloos laadstation komt later in de zomer en is nog interessanter. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je twee iPhones of andere apparaten die compatibel zijn met de Qi-standaard tegelijk draadloos laden. Ze krijgen beiden maximaal 10 watt power. Een prijs is nog niet bekend.

Belkin boost up dual
Klik/tap voor groter.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Melle

  Ik zit met het probleem dat mijn systeem – Apple hoesje (zwart leder) + het briefje van 50 euro dat in mijn hoesje zit als backup cash – er voor zorgt dat het draadloos laden niet goed werkt met mijn iPhone X. Met een eerder goedkoop belkin laadpad. (25euro) – zou het met deze wel beter werken of moet ik mijn backup cash strategie laten vallen op draad loos te kunnen laden. Want ik wil de twee en ik wil niet kiezen. Is dat nu omdat ik steeds maar ouder wordt, maar geen enkele fabrikant – of dar nu Apple, SONOS, of eender wat is, slaagt erin zaken te ontwikkelen en produceren die gewoon werken en kunnen wat ik graag zou willen wat ze kunnen. Want voor mij mag alles daarvoor zelf nog duurder worden – zolang het maar goed werkt.

 • Profielfoto
  Shyos

  Melle op 1 juni 2018 13:46
  ik wil de twee en ik wil niet kiezen en kunnen wat ik graag zou willen

  Maak het zelf zou ik zo zeggen

 • Profielfoto
  Lucazz

  Melle op 1 juni 2018 13:46
  Ik zit met het probleem dat mijn systeem – Apple hoesje (zwart leder) + het briefje van 50 euro dat in mijn hoesje zit als backup cash – er voor zorgt dat het draadloos laden niet goed werkt met mijn iPhone X. Met een eerder goedkoop belkin laadpad. (25euro) – zou het met deze wel beter werken of moet ik mijn backup cash strategie laten vallen op draad loos te kunnen laden. Want ik wil de twee en ik wil niet kiezen. Is dat nu omdat ik steeds maar ouder wordt, maar geen enkele fabrikant – of dar nu Apple, SONOS, of eender wat is, slaagt erin zaken te ontwikkelen en produceren die gewoon werken en kunnen wat ik graag zou willen wat ze kunnen. Want voor mij mag alles daarvoor zelf nog duurder worden – zolang het maar goed werkt.

  Plooi je briefje eens in drie of vier en probeer het op verschillende te posities te plaatsen in je hoesje.

 • Profielfoto
  Xcode

  Misschien dat ik er overheen kijk, maar nergens lees ik iets over de Apple Watch. Kan deze ook opgeladen worden via dit apparaat?

 • Profielfoto
  Indomarco

  Allemaal leuk en aardig, maar als je ’s nachts je 8/X op een draadloze lader legt, maakt de oplaadsnelheid niet zoveel meer uit. Een lader van IKEA van €14,95 volstaat.Zelfs eentje van een Chinese aanbieder van drie euro.

 • Profielfoto
  Sunshine

  Opvallend dat de concurrentie draadloze laders maakt en Apple het zelf maar niet voor elkaar krijgt.

  en als dat ding snacht ligt te laden wat maakt het dan uit om ff het stekkertje erin te doen. Is ook nog eens beter voor je batterij.

 • Profielfoto
  pthomas76

  Ik doe mijn telefoon draadloos opladen. Maar dan maakt deze geen automatische reservekopie?