Raymon Mens
Raymon Mens Diensten 16 juni 2018

Apple haalt Oprah Winfrey in huis

De afgelopen weken ben je doodgegooid met nieuws over Apple Video. We hadden ons voorgenomen om even wat minder over Apple’s Netflix-concurrent te berichten, maar als Apple een wereldster als Oprah Winfrey in huis haalt, kunnen we natuurlijk niet anders.

Dit keer geen geruchtensite uit Hollywood die het nieuws als eerste wist te melden, maar een persbericht van Apple zelf. Het bedrijf uit Cupertino is duidelijk meer dan trots op de deal die het met de Amerikaanse powervrouw heeft gesloten.

Meerjarige samenwerking Oprah en Apple

Apple heeft een meerjarige content-deal met de Afro-Amerikaanse presentatrice. Samen zullen Winfrey en Apple naar eigen zeggen “originele programma’s maken die haar vermogen om doelgroepen over de hele wereld aan te spreken omarmen.” Oprah zal waarschijnlijk zowel voor als achter de camera een rol spelen.

Apple TV Chromecast
Klik/tap voor groter.

Apple’s Netflix-concurrent heeft inmiddels de nodige sterren aan boord. Naast Oprah Winfrey zijn er ook deals met actrice Jennifer Aniston en sterproducent J.J. Abrams. Nu maar wachten op 2019, want dan gaat Apple Video naar verluidt live. You get a stream, and you get a stream, and you get a stream!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple haalt Oprah Winfrey in huis
Sluiten