Apple haalt Oprah Winfrey in huis

Door: Raymon Mens - 4 reacties
Oprah Winfrey Netflix

De afgelopen weken ben je doodgegooid met nieuws over Apple Video. We hadden ons voorgenomen om even wat minder over Apple’s Netflix-concurrent te berichten, maar als Apple een wereldster als Oprah Winfrey in huis haalt, kunnen we natuurlijk niet anders.

Dit keer geen geruchtensite uit Hollywood die het nieuws als eerste wist te melden, maar een persbericht van Apple zelf. Het bedrijf uit Cupertino is duidelijk meer dan trots op de deal die het met de Amerikaanse powervrouw heeft gesloten.

Meerjarige samenwerking Oprah en Apple

Apple heeft een meerjarige content-deal met de Afro-Amerikaanse presentatrice. Samen zullen Winfrey en Apple naar eigen zeggen “originele programma’s maken die haar vermogen om doelgroepen over de hele wereld aan te spreken omarmen.” Oprah zal waarschijnlijk zowel voor als achter de camera een rol spelen.

Apple TV Apple Video
Klik/tap voor groter. (Afbeelding: Apple)

Apple’s Netflix-concurrent heeft inmiddels de nodige sterren aan boord. Naast Oprah Winfrey zijn er ook deals met actrice Jennifer Aniston en sterproducent J.J. Abrams. Nu maar wachten op 2019, want dan gaat Apple Video naar verluidt live. You get a stream, and you get a stream, and you get a stream!

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  JeroenVanGastel1985

  Zijn we nog niet van haar af…:p

 • Profielfoto
  Night

  Oprah for President ?

 • Profielfoto
  iAmRenzo

  Meest overrated vrouw! For you a car. For you a car. For everybody a car.

  Maar goed, met de kwaliteit van de content ben ik zeker geen (potentiële) klant.

 • Profielfoto
  HappyUser

  Nou, daar zal Al Bundy wel blij mee zijn.