Vertraging bij vervangen batterij iPhone voorbij

Door: Raymon Mens - 5 reacties

Het grootste nieuws van 2017 was misschien wel dat Apple de iPhone bewust vertraagt om accuduur op peil te houden. Het daaruit volgende vervangingsprogramma nam een zodanige omvang aan dat de batterijen niet aan te slepen waren en wachttijden snel opliepen.

Nu, een half jaar later, heeft Apple alles weer onder controle en worden batterijen zonder vertraging vervangen. Dat geldt zowel voor Apple Stores als voor door Apple erkende reparateurs.

Vervangingsprogramma op volle snelheid

In een memo aan Apple Store-personeel, die in handen is van de Amerikaanse site MacRumors, zegt Apple dat de voorraad sinds 27 april weer op peil is. Dat geldt voor alle iPhone-modellen wereldwijd. Apple waarschuwt wel dat dat dit niet altijd wil zeggen dat de vervanging direct uitgevoerd wordt. Dit is en blijft afhankelijk van de voorraad die een winkel op dat moment heeft. Benodigde accu’s kunnen echter wel weer snel besteld worden. Sex chat webcam live stream from the rooms of naked girls who love Wirth sex on camera, come and chat without registration. young girl sexy 18 for those who like to watch sex games girls, watch girls caress themselves in front of the cameras for free.Meet a girl on our portal is very simple, the most popular and. real free online sex chat that will help you find new useful and unforgettable Dating with beautiful girls on the Internet.

iPhone vervangingsprogramma
Klik/tap voor groter.

Batterij iPhone laten vervangen

Normaal betaal je € 89 voor het vervangen van de accu, maar tot december 2018 is die prijs verlaagd naar € 29. Alle iPhones vanaf de iPhone 6 komen in aanmerking. Apple zegt dat een accu die minder dan 80 procent van zijn oorspronkelijke capaciteit heeft, aan vervanging toe is. Sinds iOS 11.3 is het heel gemakkelijk om te checken hoe je accu eraan toe is.

Het vervangen van de batterij wordt in de Apple Store of door een door Apple erkend servicepunt uitgevoerd. Je kunt een iPhone ook naar Apple opsturen voor service. Je kunt dit regelen via Apple’s support-website. Klik daar op iPhoneBatterij, voeding en opladenbatterijvervanging.

MacRumors

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  GFTU

  Vanaf iPone 6?

  Ook de 8?

 • Profielfoto
  Edwin

  Ik wil tegen in september of oktober de drie iPhones in ons gezin voorzien van een nieuwe batterij. Puur uit voorzorg en omdat het nu enigszins betaalbaar is. Een iPhone 6, SE en een 7.

  Dit kan toch gewoon?

 • Profielfoto
  Melle

  Zelfde vraag als Edwin, maar voor een iPhone X en voor een SE.

 • Profielfoto
  Cenobyte

  Vergeet die iPhone 6 maar. Ik werd ook met een kluitje en een factuur van 35 Euro in het riet gestuurd omdat er een klein deukje in de behuizing van mijn iPhone 6 zat. Terwijl vooraf door de winkel werd aangegeven dat mijn iPhone gewoon voor vervangen onder garantie in aanmerking komt.

  Waardeloze service van Apple. Zolang ze hun winstmarge maar weer een beetje op kunnen krikken…

 • Profielfoto
  Edwin

  Raar verhaal.

  ben je in Apple Store bent geweest? Weet dat AMAC bijvb. extra onderzoekskosten berekend. Ik wil een dagje A’dam of Den Haag doen en dat in de ochtend gelijk de Phones afgeven.

   

  Cenobyte op 15 mei 2018 15:32
  Vergeet die iPhone 6 maar. Ik werd ook met een kluitje en een factuur van 35 Euro in het riet gestuurd omdat er een klein deukje in de behuizing van mijn iPhone 6 zat. Terwijl vooraf door de winkel werd aangegeven dat mijn iPhone gewoon voor vervangen onder garantie in aanmerking komt.

  Waardeloze service van Apple. Zolang ze hun winstmarge maar weer een beetje op kunnen krikken…