Jan de Raab
Jan de Raab Accessoires 15 mei 2018

Spigen lanceert iPhone X-hoesjes met retro look

Accessoiremaker Spigen heeft nieuwe hoesjes voor de iPhone X gelanceerd. Ter gelegenheid van de tiende verjaardag van het merk is gekozen voor een speciaal thema. Ze zijn allemaal geïnspireerd op het ontwerp van de originele iMac. Die werd 20 jaar geleden geïntroduceerd.

De hoesjes zijn net als de originele iMac verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: bondi-blauw, rood, grijs, zilver en groen. De achterkant van de hoesjes weerspiegelt de binnenkant van de iPhone X. Echte Apple-liefhebbers zullen de boodschap aan de binnenkant ook herkennen.

iPhone X-hoesjes als originele iMac-lookalike

De binnenkant van de iMac-lookalike hoesjes zijn voorzien van een aantal mooie details in reliëf. De iconische, handgeschreven tekst “hello” roept herinneringen op aan de originele Mac uit 1984, terwijl de subtiele verwijzing “(again)” naar het iMac G3-tijdperk verwijst. Ook al ogen de hoesjes leuk en interessant, er zijn wel wat praktische nadelen te bespeuren. Zo maken ze je iPhone relatief groot en zijn de aan-, uit- en volumeknoppen wat moeilijker in te drukken.

Klik/tap voor groter.

Ook de originele iPhone-look

Heb je meer herinneringen aan de originele iPhone uit 2007? Dan is het goed om te weten wat er ook een hoesje in de originele iPhone-stijl is. In tegenstelling tot de doorzichtige openingen voor de knoppen op de iMac-hoesjes, maakt deze hoes gebruik van zwarte knoppen, net als de originele iPhone. De binnenkant is ook zwart en er is een uitsnede voor het Apple-logo.

Klik/tap voor groter.

Bestellen via Indiegogo

De prijs is in ieder geval een pluspunt, de hoesjes zijn via de Indiegogo-pagina van Spigen voor een bedrag van 35 dollar te koop. Je krijgt dan een hoesje met iMac-ontwerp en een exemplaar dat op de originele iPhone lijkt. De echte retro-guru kan een set met alle vijf de kleuren aanschaffen voor een bedrag van 80 dollar. Wil je slechts één van de twee ontwerpen? Dan ben je 25 dollar kwijt. Verzending is wereldwijd gratis. Niet zo goedkoop als een hoesje van AliExpress, wel een uniek item.

Reageer op artikel:
Spigen lanceert iPhone X-hoesjes met retro look
Sluiten