Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 2 mei 2018

Olloclip lanceert lenzen voor iPhone X

Olloclip maakt al jaren lenzen voor iPhone-gebruikers die meer creative mogelijkheden willen dan de standaard-camera biedt. Lenzen voor de iPhone X lieten even op zich laten wachten omdat het camera-ontwerp van de nieuwste iPhone helemaal anders is.

Vanaf nu zijn Olloclip-accessoires voor de iPhone X beschikbaar. De basis is een nieuwe connect-basis waar je de lezen op kunt plaatsen. Daarnaast is er een klein statief voor de nieuwe iPhone en natuurlijk de lenzen zelf.

Olloclip iPhone X: keuze uit 6 lenzen

Het iPhone X-systeem van Ollo bevat een aantal nieuwe functies, zo is de connect-basis voor de lenzen een uitschuifbaar, waardoor screen protectors geen problemen meer opleveren. Je kunt de lenzen ook met de camera aan de voor- en achterkant van de iPhone gebruiken. Tot slot is er een opbergsysteem voor de lezen dat als tripod gebruikt kan worden. Deze lenzen zijn beschikbaar:

  1. Super-Wide: lens met vier elementen voor een hoek van 120°
  2. Ultra-Wide: lens met een hoek van 155°
  3. Fisheye + Macro 15x: bolvormig effect van 180° groothoek + vergroting van 15x
  4. Telefoto: 2x optische zoom bovenop de zoom van de iPhone X
  5. Macro 14x + 7x: verder kijken dan het blote oog en details vergroten.
  6. Macro 21x: voor de ultieme close-up.
Klik/tap voor groter.

Vanaf juni in de Apple Store

De fabrikant verkoopt de lenzen momenteel alleen in de VS op zijn eigen website. Vanaf juni wordt Olloclip voor iPhone X ook in de Apple Store en bij andere webshops verwacht. De prijzen variëren naar verwachting tussen de 59 en 79 euro per lens. Een complete set die bestaat uit de mount, tripod en Fisheye, Super-Wide en Macro 15x lenzen. De prijs van deze set is naar verwachting 119 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Olloclip lanceert lenzen voor iPhone X
Sluiten