Jan de Raab
Jan de Raab Accessoires 28 mei 2018

Ook op reis draadloos laden: Mophie lanceert Charge Stream Travel Kit

Mophie heeft de Charge Stream Travel Kit aangekondigd. Zoals de naam al doet vermoeden is het een draadloze oplaadkit die ontworpen is voor tijdens het reizen. Ideaal voor de zomervakantie die voor de deur staat.

De set is ontworpen voor de iPhone X en iPhone 8 (Plus), maar werkt met alle apparaten die de Qi-standaard ondersteunen. De kit bestaat uit een compacte draadloze lader van 5 watt, een 2,4A-wandadapter, een 2,4A-autolader met twee USB-poorten en een USB-A naar micro-USB-kabel.

Mophie reisset met koffer

Alle componenten voor de reisset zitten in een handige koffer zodat je ze altijd bij elkaar hebt. Op die manier past het geheel makkelijk in een rugzak en kan het ook eenvoudig in de auto worden opgeborgen. Qua ontwerp is de set lekker compact en onopvallend. De laadpad bevat een rubberen grip om je iPhone op zijn plaats te houden.

Klik/tap voor groter.

De draadloze oplaadpad van de set is een Charge Stream Pad Mini van 5 watt. Dat houdt in dat een iPhone X of iPhone 8 (Plus) niet met het maximale vermogen van 7,5 watt opgeladen wordt. Houdt dus rekening met een langere laadtijd, mocht je overwegen om deze aan te schaffen. Aan de andere kant, op vakantie doet de tijd er (hopelijk) minder toe en maakt het niet uit of je telefoon binnen een of twee uur is opgeladen.

Europese lancering in juli

Mophie hanteert een adviesprijs van 49,95 dollar voor de Charge Stream Travel Kit. De kan ook afzonderlijk worden gekocht voor 24,95 dollar. De set is op moment van schrijven nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar daar komt volgens de fabrikant in juli verandering in. De accessoires van Mophie zijn bij veel (web)winkels verkrijgbaar, waaronder de Apple Store. Is dat te laat voor je vakantie? Dan neem je toch gewoon een Lightning-kabel mee…

Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
Ook op reis draadloos laden: Mophie lanceert Charge Stream Travel Kit
Sluiten