Raymon Mens
Raymon Mens Deals 22 mei 2018

iDays 2018: de beste aanbiedingen op een rij

De iDays zijn aangebroken. In de week volgend op het pinksterweekend, pakken de Apple Premium Resellers in Nederland altijd uit met acties en kortingen. Ook dit jaar is er weer behoorlijk wat voordeel te scoren.

In Nederland doen alle Apple Premium Resellers mee. Dit zijn de acties bij Amac, Xando en ivizi die lopen van maandag 21 mei tot en met zondag 27 mei 2018. We hebben de iDays 2018-acties die de moeite zijn op een rij gezet.

Xando: 5 procent korting op Mac en iPad

Xando pakt in zijn filialen in Zwolle, Nijmegen en Enschede uit met 5 procent korting op Mac en iPad. In tegenstelling tot voorgaande jaren, zijn geen modellen uitgesloten. Ook de Mac mini en nieuwste iPad Pro doen mee. De korting is ook geldig in de webshop van de Apple Premium Reseller. De daar getoonde prijzen zijn inclusief de korting.

xando wide 001
Klik/tap voor groter.

ivizi: € 100 korting op Mac en gratis accessoires

In Maastricht, Heerlen en Venlo biedt ivizi een flinke korting op alle Macs. Daarnaast krijgen kopers van een iPhone of iPad een gratis accessoire bij hun aankoop. Gratis screenprotectors worden alleen in de winkel verstrekt en geplakt. Dit zijn de aanbiedingen op een rij:

ivizi
Klik/tap voor groter.

Amac: giftcards bij Mac en iPad

Amac zit met 46 winkels door het hele land en de iDays 2018-actie is giftcards bij een Mac of iPad. Deze giftcards kunnen alleen bij een vervolgaankoop worden verzilverd en niet ingezet worden als kortingskaart op de Mac of iPad zelf. De Mac mini is uitgesloten. Er zijn ook een boel accessoires die als aanbieding worden uitgelicht, maar die zijn niet allemaal voordeliger dan bij andere winkels. Deze aanbiedingen zijn wel duidelijk voordeliger:

amac
Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
iDays 2018: de beste aanbiedingen op een rij
Sluiten