Jan de Raab
Jan de Raab App Store 22 mei 2018

Apple’s Clips-app is klaar voor het WK 2018 in Rusland

Apple heeft vandaag zijn Clips-app voor iOS geüpdatet en nieuwe posters en stickers voor de FIFA World Cup 2018 toegevoegd. Die begint op 14 juni in Rusland en Nederland heeft zich niet weten te kwalificeren.

In de Clips-app kun je nu voetbalafbeeldingen vinden die je kunt gebruiken om video’s op te leuken. Daarnaast is er een nieuw voetballabel en een WK-wallpaper met aanpasbare tekstelementen. Zo kun je straks met nieuwe graphics juichen voor, ehm… België!

Apple blijft originele ideeën toevoegen

Hoewel de Clips-app niet enorm populair is, blijft Apple originele ideeën aan de app toevoegen. Enkele maanden geleden werd Clips 2.0 uitgebracht met een grote, nieuwe functi, namelijk 360-graden selfies. Vooralsnog is deze functie beperkt tot gebruikers van de iPhone X. Die beschikt namelijk over een TrueDepth-camera en die is vereist om je in de virtuele ruimtes te plaatsen.

Klik/tap voor groter.

Gratis app voor sociale video

Clips is een erg eenvoudige app voor videobewerking. Het is een soort combinatie van iMovie en Snapchat. Met de app kun je verschillende videoclips, afbeeldingen, posters en ook foto’s combineren tot een korte video. Door het toevoegen van tekst, muziek, filters en afbeeldingen kunnen mooie video’s worden gemaakt die vooral geschikt zijn voor sociale media.

Reageer op artikel:
Apple’s Clips-app is klaar voor het WK 2018 in Rusland
Sluiten