Apple Video: Spielberg krijgt versterking van bekend producersduo

Door: Night - 0 reacties
amazing stories

Een van eerste aanwinsten voor Apple Video is een remake van de in de jaren 80 populaire serie Amazing Stories. Deze serie is het best te omschrijven als een kruising tussen science fiction en horror. Hoewel de oorspronkelijke serie van de hand van Steven Spielberg was, zet Apple er extra mankracht op.

Het bekende producersduo Adam Horrowitz en Edward Kitsis gaan aan de serie voor Apple’s Netflix-concurrent werken. Je kunt ze vooral kennen als de geestelijk vaders van de populaire serie Once Upon A Time.

Geen kleine jongens

Adam Horrowitz en Edward Kitsis volgen hiermee Bryan Fuller op. De oorspronkelijke producer van de serie vertrok in februari, naar verluid wegens creatieve meningsverschillen met Apple. Het duo dat de serie nu gaat produceren werkte eerder al aan series als Lost“, “Felecity en Popular. Tevens hebben ze een bijdrage geleverd aan de videogame Tron: Legacy. Geen kleine jongens dus.

Adam Horrowitz en Edward Kitsis Apple Video
Adam Horrowitz en Edward Kitsis – Klik/tap voor groter.

Amazing Stories op Apple Video

Amazing Stories is vergelijkbaar met serie als Stranger Things en Twilight Zone. In iedere aflevering wordt een kort mysterieus of bijzonder verhaal verteld. Apple heeft naar verluidt een seizoen van 10 afleveringen besteld. Wanneer deze uit zullen komen is, net als bij andere content van Apple Video, nog niet bekend. Volgens geruchten staat de lancering van Apple’s Netflix-concurrent voor 2019 gepland. Er zijn al tientallen series in productie. Wij volgens de ontwikkelingen op de voet. Wil je meer weten over Apple Video? Kijk dan eens in ons dossier met alle nieuws overzichtelijk bij elkaar.

Reacties

0 reacties