Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 21 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Apple verlaagt prijs USB‑C-naar-Lightning-kabel en andere accessoires

De toekomst is USB-C, maar dat is vooralsnog een dure toekomst. Je ontkomt niet aan verloopjes en diverse kabels. Apple komt gebruikers van een iPhone en MacBook met USB-C nu tegemoet en verlaagt de prijs van de USB‑C-naar-Lightning-kabel. Ook andere accessoires zijn iets in prijs gedaald.

In de Apple Store koop je nu een USB‑C-naar-Lightning-kabel van 1 meter voor € 25,- in plaats van € 29,-. Het exemplaar van 2 meter kost nog steeds € 39,-.

USB-C naar Lightning

Een dergelijke kabel is handig als je in het bezit bent van een 12-inch MacBook of MacBook Pro met USB-C. Deze computers hebben alleen een USB-C-aansluiting, dus om je iPhone zonder verloopjes aan te sluiten, heb je zo’n kabel nodig. Bijkomend voordeel is dat een iPad Pro, iPhone 8 (Plus) en iPhone X worden er extra snel mee worden opgeladen. Dat komt omdat deze toestellen USB Power Delivery (USB-PD) ondersteunen.

  • USB‑C-naar-Lightning-kabel: eerst € 29,- // nu € 25,-
Klik/tap voor groter

Andere accessoires ook in prijs verlaagd

Een blik op de accessoire afdeling van de (online) Apple Store, vallen nog een aantal verlaagde prijzen op. Vooral voor iPhone-accessoires. Zo zijn draadloze laders van Belkin en Mophie een tientje goedkoper geworden en is ook de Mophie Juice Pack Classic voor iPhone 8 (Plus) en iPhone 7 (Plus) in prijs verlaagd. Een overzicht:

  • Draadloos iPhone-laadstation van Mophie: eerst € 64,95 // nu € 54,95
  • Draadloos iPhone-laadstation van Belkin: eerst € 64,95 // nu € 54,95
  • Mophie Juice Pack Classic voor iPhone 7/8: eerst € 99,95 // nu € 79,95
  • Mophie Juice Pack Classic voor iPhone 7/8 Plus: eerst € 99,95 // nu € 79,95
Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple verlaagt prijs USB‑C-naar-Lightning-kabel en andere accessoires
Sluiten