Huub Everstijn
Huub Everstijn Accessoires 16 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

AirFly verbindt je AirPods met alles met een koptelefoonplug

Apple’s AirPods zijn een succes, maar ze missen één ding: omdat ze draadloos zijn, kun je ze niet gebruiken met alles dat geen Bluetooth heeft. Twelve South, bekend door zijn leuke en slimme Apple accessoires, heeft dit opgelost met de AirFly.

Zoals de naam doet vermoeden is de AirFly in eerste instantie ontwikkeld om gebruikt te worden in het vliegtuig, maar deze dongle – ja, alwéér een dongle – zorgt ervoor dat je je AirPods naast je iPhone of iPad zo ongeveer met alles kunt gebruiken met een 3,5 mm koptelefoonconnector.

AirFly voor draadloze audio-overdracht

In wezen is dit natuurlijk gewoon een Bluetooth-zender en er zijn meer vergelijkbare oplossingen op de markt. Deze is echter zowel mooi om te zien als erg klein, zelfs kleiner als het oplaadstation voor de AirPods. De AirFly wordt opgeladen met een micro-USB kabel en een volle batterijlading is genoeg voor 8 uur luisterplezier. Langer dan de AirPods zelf.

Klik/tap voor groter.

Overal muziek luisteren

Nu kun je dus muziek luisteren onderweg naar je zomervakantie bestemming, maar ook op de loopband bij het fitnessen, bij je TV en misschien zelfs je Nintendo Switch. En dat voor een luttele € 45,00.

Is er ook een nadeel? Jazeker, als je klaar bent met de AirFly moet je je AirPods opnieuw met je iPhone verbinden. Maar goed, dan heb je tenminste wat te doen als je bij de bagageband staat te wachten. Op moment van schrijven is AirFly alleen via de website van Twelve South te bestellen. Inclusief verzendkosten ben je omgerekend 47 euro kwijt. Europese retailers verkopen de adapter nog niet, maar daar komt binnenkort verandering in.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AirFly verbindt je AirPods met alles met een koptelefoonplug
Sluiten