Jelle van Es
Jelle van Es App Store 18 april 2018

Star Wars Holochess nu gratis beschikbaar op iPhone

Wie in het bezit is van een iPhone die in staat is om los te gaan met de ARKit, kan nu Star Wars Holochess gaan spelen. Het is een soort schaken zoals dat in het Star Wars-universum ook echt wordt gespeeld. Zo werd in een oude film het spel gespeeld in de Millennium Falcon door R2-D2 en Chewbacca. Ook in de film Star Wars: The Force Awakens kwam het voorbij. En nu kun je het dus op je iPhone spelen.

Holochess als onderdeel van de Star Wars: Jedi Challenges
Holochess is een update voor de app Star Wars: Jedi Challenges, die eerder al uitkwam. Deze was weer onderdeel van een fysiek pakket van Lenovo, die geleverd werd met de Lenovo Mirage AR headset en een speciale Lightsaber. Door je telefoon te plaatsen in de headset kreeg je wat toffe AR-toepassingen om van te genieten. Maar voor Holochess heb je dat pakket niet nodig.

Holochess

Voor Holochess heb je enkel een iPhone nodig. Het mooie aan dit is dat de app volledig gratis is en hier is te downloaden. Wanneer je hem eenmaal binnen hebt, kun je aan de slag met 18 verschillende levens. Deze nemen je mee naar zes verschillende planeten. En terwijl je speelt kun je acht verschillende personages vrijspelen om daarmee te vechten.

De ontwikkelaar belooft dat dit samen goed is voor zo’n twee tot drie uur plezier. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van klassieke Star Wars-geluiden en muziek om de sfeer er nog meer in te krijgen. Dus als je jezelf beschouwt als een echte Star Wars-fan, dan heb je voor de komende dagen een fascinerende hobby erbij.

Reageer op artikel:
Star Wars Holochess nu gratis beschikbaar op iPhone
Sluiten