Raymon Mens
Raymon Mens Diensten 17 april 2018

‘Spotify onthult vernieuwde app op 24 april’

Volgende week wordt een goede week voor gebruikers van Spotify. Dat de streamingdienst op 24 april een eigen event in New York houdt, was al bekend. Nu blijkt uit een uitnodiging die in handen is van The Verge dat er grote veranderingen aan de Spotify-app worden gepresenteerd.

Wat die veranderingen precies zijn, is nog niet duidelijk. Uit eerdere berichten blijkt dat er meer opties komen voor gebruikers van Spotify Free.

Nieuwe app

De afgelopen tijd gingen veel geruchten over vernieuwingen in Spotify. Zo zou de dienst die onlangs naar de beurs ging het aantal gebruikers willen laten groeien door zijn gratis formule uit te breiden. Zo kunnen gebruikers die niet betalen meer proeven van Spotify Premium. Er verschenen ook al opties voor spraakbediening en een eenvoudiger menu. Of het om een compleet nieuwe app of grote vernieuwingen aan de bestaande app gaat is nog niet duidelijk.

Op Android laten de eerste elementen van een transformatie zich al zien – Klik/tap voor groter.

Eigen hardware

De streamingdienst rept in de uitnodiging met geen woord over eigen hardware, terwijl het bestaan van een speaker voor in de auto al wel uitgelekt is. Of we die naast de vernieuwde als ‘one more thing’ naast de nieuwe app zien, is niet duidelijk. Het apparaat verscheen onlangs al bij diverse gebruikers. Het gaat om een kleine speaker die in de ventilatieroosters van een auto kan worden bevestigd. De speaker is voorzien van spraakbediening en bevat een ingebouwde 4G-connectie.

Klik/tap voor groter.

Genoeg te verwachten dus. Wij houden je op 24 april uiteraard op de hoogte van de aankondigingen van de streamingdienst die onlangs op een bijzondere manier naar de beurs ging.

Reageer op artikel:
‘Spotify onthult vernieuwde app op 24 april’
Sluiten