Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 17 april 2018

Sonos One vanaf september in nieuwe kleuren

Sonos heeft een samenwerking met designlabel HAY aangekondigd. Dat klinkt spectaculairder dan het is. De Deense designers gaan de Sonos One namelijk voorzien van allerlei extra kleuren.

Het gaat om drie kleuren, rood, groen en geel. Een rode speaker past prima bij de onlangs aangekondigde iPhone 8 RED, maar de nieuwe kleuren zijn pas in september leverbaar.

Kek kleurtje = meer betalen

Voor een ander kleurtje dan wit of zwart betaal je wel extra. De Amerikaanse prijs voor een Sonos HAY Edition is 30 dollar hoger dan de reguliere prijs. Europese prijzen zijn nog niet bekend. Opmerkelijk is dat de op persfoto’s aanwezige lichtroze en grijze versies niet op de markt worden gebracht, althans niet meteen.

Het is niet de eerste keer dat de fabrikant van het multiroom-systeem een speciale editie van een speaker uitbrengt. In 2015 kwam het audiomerk met een blauwe PLAY:1.

Klik/tap voor groter.

Sonos en IKEA

Sonos kondigde onlangs ook een samenwerking met IKEA aan. De verwachting was een door de twee bedrijven samen ontwikkelde speaker, maar de samenwerking met HAY laat zien dat een partnership uit iets erg simpels kan bestaan.

Verwacht dus niet heel veel, mogelijk een nieuw ontwerp of kleurtje, maar geen compleet nieuw audiosysteem voor in de BILLY boekenkast. Daar heeft het Zweedse woonwarenhuis tegenwoordig zijn eigen Bluetooth-speakers voor.

Reageer op artikel:
Sonos One vanaf september in nieuwe kleuren
Sluiten