Snapseed update voor iOS: ondersteuning iPhone X

Door: Jan de Raab - 2 reacties
Snapseed

Gebruikers van de populaire foto-editing app Snapseed, kunnen in hun handen knijpen. De app is heeft recent een volledige update gekregen waardoor men optimaal kan profiteren van de mogelijkheden in combinatie met de iPhone X.

Snapseed eindelijk bijgewerkt voor iOS

De iPhone X die vorig jaar november werd gelanceerd bracht een behoorlijk aantal veranderingen met zich mee. Alhoewel veel ontwikkelaars direct klaar stonden om mee te kunnen liften op het mogelijke succes van de iPhone X waren er ook sterke tegengeluiden. Zo sprak Google zich uit tegen de hogere verwerkingssnelheid van de iPhone X. Blijkbaar is de techgigant teruggekomen op de eerdere kritieken en is Snapseed, een van Google’s meest gebruikte apps voor iOS, bijgewerkt en geschikt gemaakt voor gebruik op de iPhone X.

Geen wezenlijke veranderingen in Snapseed

Afgezien van de ondersteuning voor de iPhone X is er weinig veranderd. De functionaliteit is ongewijzigd gebleven en ook de changelog geeft weinig nieuwe details vrij. Sterker nog, de changelog bestaat uit slechts 1 regel:

 • Ondersteuning voor iPhone X.

Snapseed is de fotobewerkings-app van Google met een groot aantal opties om die ultieme professionele uitstraling te bereiken met de foto’s die je hebt gemaakt met je toestel. Zo kun je de belichting bijwerken, oneffenheden verwijderen en tal van andere zaken aanpassen. Ook al is er sprake van een redelijk pittige leercurve, als je de mogelijkheden onder de knie hebt wil je eigenlijk niet meer zonder deze app werken. De app stelt je in staat om elke afzonderlijke bewerking ongedaan te maken. Daarnaast houdt het een geschiedenis bij van elke bewerking zodat je een vorige versie van je bewerking eenvoudig tevoorschijn kunt toveren. De app is geheel gratis en kent geen aankoopverplichting om gebruik te maken van alle functies.

Snapseed photo editing app updated to support iPhone X

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  Webbiker

  In de eerste paragraaf: ‘…een volledige update gekregen…’, in de derde paragraaf: ‘Afgezien van de ondersteuning voor de iPhone X is er weinig veranderd.’

  Dat zou ik dan niet een volledige update noemen…

 • Profielfoto
  Vilscon

  Webbiker op 25 april 2018 14:46
  In de eerste paragraaf: ‘…een volledige update gekregen…’, in de derde paragraaf: ‘Afgezien van de ondersteuning voor de iPhone X is er weinig veranderd.’

  Dat zou ik dan niet een volledige update noemen…

  Ik snap sowieso al niet waarom een App update met iphone x ondersteuning een nieuwsartikel waardig is..