Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 25 april 2018

‘Nieuwe premium iPhone ondersteunt Apple Pencil’

Het ligt redelijk voor de hand dat we aan het einde van dit jaar een nieuwe iPhone gaan krijgen. Volgens de laatste geruchten gaat het daarbij om een 6,5 inch model, wat een slag groter is dan de huidige iPhone X. Deze is ‘slechts’ 5,8 inch groot. Je zou dus een nog grotere broekzak moeten hebben om hem in te stoppen. Zoals je kunt verwachten zal dit nieuwe model op een aantal punten net wat beter zijn als de iPhone X. Maar volgens een market analyst van Rosenblatt zou de nieuwe iPhone geleverd worden met een iPen. Dat zou vergelijkbaar zijn met de Apple Pencil en zou een goed alternatief zijn op de Galaxy Note van Samsung.

iPhone met een Apple Pencil

Het zal wel iets anders zijn dan de huidige Apple Pencil, al is het maar omdat de iPhone nog altijd een slag kleiner is dan de iPad waarmee je de Apple Pencil kunt gebruiken. Volgens analist zou je de pen ook beter een iPen kunnen noemen en zou hij los verkocht gaan worden naast de iPhone. Er zou dan ook geen ruimte zijn in de nieuwe iPhone om hem in weg te stoppen. Daarmee is het dan ook vooral iets wat je zou gebruiken wanneer je thuis bent of op kantoor zit en niet iets om mee te nemen naar het terras.

Apple Pencil

Als het zou uitkomt als dat hierboven gesteld wordt, dan is het vooral een geinig extraatje voor hen die net wat creatiever willen zijn met hun iPhone. Zeker met deze grootte zijn er diverse mogelijkheden om de dingen die je op de iPad doet met de Apple Pencil naar de iPhone te brengen. En dan was er nog dit gerucht dat stelt dat er een patent voor een iPen op de iPhone zou komen. En een maand geleden werd natuurlijk de nieuwste iPad met de Apple Pencil-ondersteuning onthuld.

Reageer op artikel:
‘Nieuwe premium iPhone ondersteunt Apple Pencil’
Sluiten