Nieuwe iOS-game Harry Potter komt 25 april uit

Door: Robert - 1 reactie
Harry Potter Wizards Unite

Goed nieuws voor liefhebbers van Harry Potter! Op 25 april wordt de iOS-game ‘Harry Potter: Hogwarts mystery’ gelanceerd. Wat de game uniek maakt is het zogenoemde ‘encounter’ element dat voor iedere speler een unieke verhaallijn gecreëerd.

Kun je niet wachten om je studie op Hogwarts te starten? Dan wordt je vast nog blijer als je weet dat maar liefst zes acteurs uit de gelijknamige film hun stem aan deze iOS-game geleend hebben.

Bekende stemmen in iOS-game

Stel je voor dat je wordt toegesproken door Dame Maggie Smith (Professor McGonagall), Michael Gambon (Professor Dumbledore), Warwick Davis (Professor Flitwick), Sally Mortemore (Madam Irma Pince), Gemma Jones (Madam Pomfrey), of Zoe Wanamaker (Madam Hooch). Voelt het dan of je op Hogwarts een college volgt? Dan is de opzet van onwikkelaar Jam City geslaagd!

Naast de stemmen zijn ook originele geluids- en beeldfragmenten uit de films gebruikt. Tel daarbij op dat Jam City al talloze succesvolle iOS-games heeft gelanceerd en je begrijpt dat de verwachtingen hoog gespannen zijn.

Spelverloop iOS-game Harry Potter

In het spel, gesitueerd in de jaren ‘80 is Harry Potter al wel geboren,maar ga je hem voor in de tovenaarslessen. Voordat hij op Hogwart begint ben jij tovenaarsleerling. Je kunt jouw eigen Hogwarts’ tovenaarsleerling ontwikkelen en hem of haar echte tovenaarslessen te laten volgen. Jouw student leert vrienden maken (en soms ook ruzie), tovenaarsspreuken toepassen en moet zelf beslissingen nemen. Dit Pivot-model zorgt voor individuele spelontwikkeling.

Release tweede iOS Game Harry Potter ook in 2018

Tegelijk met deze aankondiging werd bekend dat later dit jaar een tweede iOS-game over Harry Potter wordt gelanceerd. ‘Harry Potter: Wizards Unite’ is gebaseerd op Pokemon GO. Volgens de laatste geruchten kun je door de straten op jacht naar Harry Potter en zijn vrienden. Betoverend spannend!

Harry Potter Wizards Unite
Klik/tap voor groter.

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    Shmoo

    Is het nu niet onderhand al Harold Potter geworden?