Raymon Mens
Raymon Mens App Store 3 april 2018

Fortnite is nu zonder uitnodiging te spelen op iOS

De populairste game van dit moment is zonder twijfel Fortnite. Het is een game die ooit begon als een titel waarbij je een basis moest bouwen en vijanden buiten de deur moest houden. Maar op het moment dat er een Battle Royale-achtige modus in kwam, is de populariteit geëxplodeerd.

Een paar weken geleden werd de game op de iPhone en iPad gelanceerd, maar kon je alleen via een invite joinen. Nu is dat obstakel weg en kan iedereen met een iPhone of iPad Fortnite spelen.

Fortnite voor de iPhone en iPad

Althans, iedereen, de game is nog niet beschikbaar voor Android-devices. Ontwikkelaar Epic wil de game gefaseerd uitbrengen en iOS is de gelukkige eerste. Tijdens de beta, waarbij de game alleen op uitnodiging te spelen was, zijn de controls flink aangepakt. Fortnite zou nu probleemloos op een touchscreen te spelen moeten zijn.

Sinds de lancering half maart is Fortnite geëvolueerd door middel van verschillende updates. De iOs-versie heeft nu dezelfde inhoud als de console- en desktopversies. De titel is in ieder geval erg leuk, in-app-aankopen zijn niet overdreven. Prima om de week bruut te beginnen.

Recent iOS-apparaat vereist

Het is alleen wel een game die je op de nieuwere devices moet spelen. Zo heb je iOS 11 of hoger nodig en moet je één van deze devices hebben: iPhone SE, 6S, 7, 8, X, iPad mini 4, Air 2, 2017, 2018 en iPad Pro. Op oudere apparaten of oudere iOS-versies werkt het dus niet.

Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
Fortnite is nu zonder uitnodiging te spelen op iOS
Sluiten