‘iPhone SE 2 krijgt glazen achterkant voor draadloos opladen’

Door: Jelle van Es - 9 reacties
iphone se 2

Hij is nog niet aangekondigd, maar geruchten zijn er al genoeg over de iPhone SE 2. Zo registreerde Apple een tijdje geleden diverse typenummers, die er op zouden duiden dat de nieuwe telefoon zou komen en nu hebben we het gerucht dat ene Benjamin Geskin de wereld in gooit. Naar verluid kent hij heel wat mensen binnen het wereldje die bij Apple werken en stelt hij nu meer te weten over de iPhone SE 2.

De iPhone SE 2 krijgt een glazen achterkant

Zo stelt hij dat de iPhone SE 2 wordt voorzien van een glass case, die het mogelijk maakt om de telefoon draadloos op te laden. Daarnaast weet Geskin te vertellen dat de iPhone SE 2 een codenaam van Jaguar heeft. Ook zou de productie van de telefoon al in volle gang zijn. Dat zou betekenen dat de telefoon eerder op de markt zal komen dan je wellicht denkt. Een aankondiging en daarna een release in mei of juni zou wat dat betreft niet heel erg gek zijn.

Net zoals de eerste iPhone SE, geldt de iPhone SE 2 als een instapmodel en wordt hij qua prijs waarschijnlijk scherp geprijsd. De eerste iPhone SE werd in maart van 2016 geïntroduceerd en kreeg precies een jaar later een upgrade met meer opslagruimte. Het zou nu dus de hoogste tijd zijn voor een nieuwe versie.

iphone se 2

In eerdere berichten ging het gerucht dat de iPhone SE 2 in India gemaakt zou worden en in maart zou worden uitgebracht. Dat blijkt dus niet het geval te zijn, maar dat neemt niet weg dat de telefoon alsnog kan komen. Hoe het nieuwe model er uit gaat zien, dat is ook nog niet bekend. Hopelijk wordt hij snel echt onthuld en vrijgegeven.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  BelegenBelg

  Veel zou en zouden.

  Niet mijn idee van informatie.

 • Profielfoto
  EagerB0bNerd

  Glazen achterkant. Laat hem een keer vallen en je bent weer helemaal terug in de tijd van de iPhone 4….

 • Profielfoto
  Antaeus

  Schiet nou maar op en hou op met zeuren…

 • Profielfoto
  App69

  EagerB0bNerd op 25 april 2018 21:17
  Glazen achterkant. Laat hem een keer vallen en je bent weer helemaal terug in de tijd van de iPhone 4….

  iPhone 8 en 8 plus en de X heeft ook een glazen achterkant. Duh.

 • Profielfoto
  Henk Jan de Bruijn

  Waar staat SE eigenlijk voor?

 • Profielfoto
  SvS

  Henk Jan de Bruijn op 26 april 2018 08:22
  Waar staat SE eigenlijk voor?

  Mijn opties:

  Small Edition
  Steve’s Edition
  Special Edition

 • Profielfoto
  steveb

  Geef mij maar de
  se. Small economic 8

  En laat ons de 5de verjaardag VAD de iPhone c vieren met een face id scherm om zijn pracht disign af te werken

 • Profielfoto
  Mac Hammer Fan

  Draadloos opladen en glazen achterkant? Neen bedankt. Ik heb dan toch geen spijt dat ik nog maar enkele maanden geleden die iPhone SE gekocht heb.

 • Profielfoto
  McJohn

  Precies, een kleine 2 weken terug ook een iPhone SE (32 GB) gekocht ter vervanging van mijn stervende iPhone 4s, waar de batterij echt wel om zeep is helaas. Nu ja, ik heb er ongeveer 5 jaar mee gedaan, dus… het mocht wel eens.;-)

  Geen spijt van tot nu toe.