Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 25 april 2018

Apple krijgt 52 nieuwe patenten toegewezen

Apple is een bedrijf dat niet graag stil zit en altijd bezig is met nieuwe plannen. Als onderdeel van die plannen is het voor een bedrijf als Apple belangrijk dat zij patent krijgen op de uitvindingen die zij maken. Op die manier wordt het voor concurrenten moeilijk om producten exact na te maken zonder dat zij een rechtszaak aan hun broek krijgen. Wat dat betreft is het dan ook niet heel erg gek dat Apple om de zoveel tijd een patent krijgt toegewezen. Maar wanneer het gaat om 52 patenten, dan lijkt het wel een ander verhaal.

Apple krijgt patenten voor Apple Watch tafels voor de Store en meer

Eén van de patenten slaat op een speciale tafel die Apple wellicht in de toekomst gaat gebruiken in zijn Apple Stores. Het is een tafel waarop de Apple Watch wordt gepresenteerd. Hoewel de onderste afbeelding, net als de rest van dit nieuws afkomstig van Patently Apple, op een gewone tafel lijkt, zit er meer achter.

Zo is de tafel voorzien van audio sensoren, een beveiligingssysteem, sensoren die op de temperatuur letten, licht sensoren en nog veel meer.

Ook is er een patent afgegeven voor verschillende technieken die binnen oordopjes worden gestopt om te voorkomen dat audio lekt en de rest van de treinreizigers kunnen genieten van de muziek waar jij naar luistert. Het is daarbij opvallend hoeveel er eigenlijk gebeurt in een klein oordopje en hoeveel patenten je daaraan kunt koppelen.

Er zijn ook een aantal patenten naar buiten gebracht die al een tijdje geleden zijn aangevraagd. Zo zie je hoe Apple bijvoorbeeld een patent heeft gevraagd op het bandje waarmee je de Apple Watch om je pols doet.

Dat zijn de hoogtepunten van de toegewezen patenten. Wil je meer weten over alle patenten? Bezoek dan de bron van dit bericht voor het complete overzicht.

Reageer op artikel:
Apple krijgt 52 nieuwe patenten toegewezen
Sluiten