Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 31 maart 2018

Weekend poll: ben je geinteresseerd in VR?

Apple kondigde onlangs aan de apps die ARKit gebruiken meer dan 13 miljoen keer zijn geïnstalleerd. De iPhone-maker zet helemaal in op Augmented Reality (AR), terwijl andere bedrijven zoals Oculus, Sony en Samsung meer in Virtual Reality (VR) zien.

Met Playstation VR en Galaxy VR van Samsung wordt het bovendien vrij toegankelijk en betaalbaar. De tijd dat je aan een dikke desktop vastgeketend zat is langzaam maar zeker voorbij. Hoe denk jij over Virtual Reality? Stem in onze weekend poll!

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een adblocker aan die externe scripts blokkeert. Zet je adblocker even uit om te stemmen, en daarna gerust weer aan.)

Reageer op artikel:
Weekend poll: ben je geinteresseerd in VR?
Sluiten