Weekend poll: Wat zou jij aan de AirPods verbeteren?

Door: Raymon Mens - 44 reacties
AirPods

Eerder deze week werd bekend dat Apple aan een nieuwe generatie AirPods werkt. Apple zou zich vooral focussen op een nieuwe chip die voor een betere draadloze verbinding zorgt en ondersteuning voor Hey Siri brengt.

Wat zou jij aan de AirPods willen verbeteren? Stem tot maandag 17:00 uur in onze weekend poll!

Reacties

44 reacties
 • Profielfoto
  mausje68

  Volume regelen doe ik met m’n Apple Watch.

 • Profielfoto
  error

  Automatisch schakelen tussen twee of meer devices, zoals de bluetooth hoofdtelefoons van Bose.

  Zet je het audio van je iPhone uit… en start je audio op je iPad, dan hoor je automatisch dat geluid.

  Bose dingen schakelen zo probleemloos tussen de twee laatstgebruikte devices. Echt heel handig. Apple zou dit nog slimmer moeten kunnen doen.

 • Profielfoto
  Leander Deen

  Meer opties voor besturing met behulp van tikjes. Nu zijn er maar 2 opties mogelijk links en rechts

 • Profielfoto
  Antaeus

  Mijn koffie roeren… Wat een geneuzel! Ze doen het gewoon! Punt!

 • Profielfoto
  Mac Hammer Fan

  Ik weet niet hoe het zit met die Airpods, maar de gewone oordopjes van mijn iPhone SE vallen voortdurend uit mijn oren. Daarom gebruik ik liever een koptelefoon. En draadloos moet die voor mij niet zijn.

 • Profielfoto
  sunapple

  Mijn AirPods zijn eigenlijk perfect. Wellicht kan het stokje wat korter in de toekomst? Overschakelen tussen iPhone en MacBook gaat niet vlekkeloos, maar dat is een software dingetje. Volumeregeling doe ik met de knoppen op mijn iPhone als die in mijn broekzak zit.

 • Profielfoto
  sunapple

  Mac Hammer Fan op 3 maart 2018 12:57
  Ik weet niet hoe het zit met die Airpods, maar de gewone oordopjes van mijn iPhone SE vallen voortdurend uit mijn oren. Daarom gebruik ik liever een koptelefoon. En draadloos moet die voor mij niet zijn.

  EarPods vallen bij mij ook uit, AirPods niet. Er is geen draadje die ze eruit trekt.

 • Profielfoto
  AT024

  Beetje vreemd. Is geluid niet zo belangrijk meer? Daarvoor moet ik de optie anders kiezen. Geluid kan veel beter namelijk.

 • Profielfoto
  Melle

  Geluidregeling. Definetly.

 • Profielfoto
  cheque

  Graag in de kleur Zwart

 • Profielfoto
  madterol

  Gewoon weer draadjes aan doen. hihihi

 • Profielfoto
  madterol

  Oordopjes draad die moeten opnieuw uitbrengen

 • Profielfoto
  Waffle ಠ_ಠ

  Een stuk goedkoper maken (onder/rond de €100), waterdicht maken en volumeregeling.

 • Profielfoto
  Nick Seamore

  Ik heb nog geen enkele fatsoenlijke apple oortjes gehoord en ze zitten dan ook nog eens belabberd in je oren dus lijkt me fijn dat ze als eerst eens een fatsoenlijk klinkend en zittend exemplaar zouden ontwikkelen waarbij je geen hoofdpijn krijgt.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Kans op een vriendinnetje vergroten is prioriteit nummer 1

   

   

 • Profielfoto
  iMac Lover

  Gaarne in de kleur rood,

 • Profielfoto
  mmww

  Lol Het gaat over oordopjes maar geluid staat er niet bij. Het geluid is namelijk echt ondermaats! Sound klinkt te basic, vlak en  niet dynamisch.

 • Profielfoto
  Spinozo

  Oranje kleur voor tijdens het WK. Oh wacht..

 • Profielfoto
  tav

  Zwarte kleur en geluidsvolume regelbaar via oortjes zelfs

 • Profielfoto
  Fishke

  Microfoon verbeteren! Jabra doet dit veel beter.

 • Profielfoto
  bartb112

  Find my Airpods inbouwen

 • Profielfoto
  KR1275

  Eentje waarmee je niet voor l#l loopt.

   

  ‘Hey er steekt wat uit je oor’.

 • Profielfoto
  steveb

  Hartslag en themperatuur sensoren sinc met Apple health
  Find My EarPods

  Of van die absurde veronderstellingen
  Batterij opladen via hartslag
  Glow in the dark? Lol

 • Profielfoto
  demandiebakt

  Snoertjes er aan dat zou al beter zijn, oh die bestaan al Haha 😂, sorry maar ik kan mensen met AirPods echt niet serieus nemen. Zeker als ze dan ook nog gebeld worden, dan ziet het er echt uit alsof je in de war bent 🤣

 • Profielfoto
  nieuwsgroepen

  Een snoertje eraan en daar het geluid dan analoog doorheen sturen. Komt de geluidskwaliteit ten goede, dan haal je de compressie slag die bluetooth er aan toe voegt in ieder geval er uit.

 • Profielfoto
  Neowip

  Schakelen tussen m’n macbook en m’n iPhone is beetje hit ’n miss momenteel, dus als ik iets zou verbeteren dan dat

   

 • Profielfoto
  klonic

  In ear ontwerp
  Noise cancelling
  Stok mag korter

 • Profielfoto
  xaddict

  In-ears. Earbuds zitten bij mij echt verschrikkelijk. Dus ik draag óf een koptelefoon óf in-ear oordopjes. Andere oplossingen irriteren (hoewel een prototype van dat ding over je oor waarbij de trillingen door je kraakbeen worden gestuurd wel werkte en mooi klonk maar weinig bas had)

 • Profielfoto
  Sandermrt

  Noise cancelling!

 • Profielfoto
  /dev/enschede

  Noice cancelling

 • Profielfoto
  McPherson

  Mac Hammer Fan op 3 maart 2018 12:57
  Ik weet niet hoe het zit met die Airpods, maar de gewone oordopjes van mijn iPhone SE vallen voortdurend uit mijn oren. Daarom gebruik ik liever een koptelefoon. En draadloos moet die voor mij niet zijn.

  Ik ben erg benieuwd hoe ze zitten tov de gewone dopjes idd. Gewone vallen er bij mij ook gewoon uit! Zijn ze exact hetzelfde? Beetje een dure gok:( Heb nu BeatsX waar ik erg blij mee ben. Maar zou graag een paar erbij willen die minder afsluiten van de buitenwereld:)

 • Profielfoto
  alvani

  Wat mij betreft sowieso volumeregeling op de AirPods zelf.
  Leuk dat het nu via je Apple Watch kan, maar op veel momenten (bijvoorbeeld op de fiets, buiten met dikke kleding en handschoenen aan) is dat ook niet handig.

 • Profielfoto
  alvani

  Met handschoenen aan is overigens waarschijnlijk ook niet heel handig als de volumeregeling op de AirPods zelf zit, maar misschien dat het met touchscreen handschoenen wel werkend te krijgen is?

 • Profielfoto
  Verwijderen

  Overschakelen naar ander apparaat automatisch ….

 • Profielfoto
  Petje

  Kapje of hoesjes om oorsmeer tegen te gaan

 • Profielfoto
  Maikelw

  Ander ontwerp; begin maar opnieuw:) Vind het lelijke dingen met slecht geluid..

 • Profielfoto
  Ruwepit

  Opzet AirPods is draadloos. Goede tip hoor, draadjes eraan….

 • Profielfoto
  Hugaer

  Klank is prima en voor de veiligheid mag je de buitenwereld ook horen.
  Om luider of stiller te zetten vraag ik aan Siri. Blijkbaar zijn er weinigen die dat weten;-)

 • Profielfoto
  Barika Cala Saidah

  @AT024, hetzelfde hier

  Waffle ಠ_ಠ, waarom niet gelijk afprijzen tot €40? : /

  @Nick Seamore, spreek voor jezelf.

  @mmww, fysisch zijn er natuurlijk limieten gekoppeld aan een dergelijk formaat, wie diepe, lage tonen wilt moet uiteraard ergens anders zoeken.

  @bart112, dit bestaat al, uiteraard wel niet via het mobiele datanetwerk.

  @steveb, doe er ook nog maar een laserpointer op;-)

  @demandiebakt, wanneer ik in het openbaar een gesprek voer via mijn AirPods merk ik ook wel dat de mensen rond mij even helemaal niet begrijpen wat er gebeurt, of ik nu tegen hen praat of niet, eigenlijk vind ik dit best nog wel grappig. Waarschijnlijk begrijp je het volgende niet onmiddellijk, maar wanneer ik om welke reden dan ook tegenwoordig bedrade oortjes moet aandoen, dan voel ik me echt niet op mijn gemak, enigszins belachelijk zelfs. Als je het op een rijtje zet, misschien is bij de EarPods 80% van het volume nutteloos plastic, metaal en wat dan ook dat enkel gebruikt wordt om de muziek door te sturen, ik ben ervan overtuigd dat men over x aantal jaar zal terugkijken en denken hoe verschrikkelijk onnozel we er wel niet uitzagen met zulke oortjes.

  @nieuwsgroepen, ik geloof niet dat jij enig idee hebt waarover je spreekt.

 • Profielfoto
  Ezra

  Ik zou graag van de haaienhaakjes eraan willen hebben zoals Bose heeft. Maakt ze zo comfortabel en ze zitten dan altijd precies zo dat je de muziek perfect hoort. Mijn oren zijn duidelijk niet geschikt voor de Airpods. Veel te veel speling…

 • Profielfoto
  Bart119

  Barika Cala Saidah op 4 maart 2018 19:05
  ik ben ervan overtuigd dat men over x aantal jaar zal terugkijken en denken hoe verschrikkelijk onnozel we er wel niet uitzagen met zulke oortjes.

   

  Kan je je inbeelden hoe de “oudere” generatie nu over ons denkt? Luisteren en praten via dingen in je oren (al dan niet draadloos)… in plaats van te praten met de mensen naast je.

 • Profielfoto
  fastshifter

  Nick Seamore op 3 maart 2018 15:24
  Ik heb nog geen enkele fatsoenlijke apple oortjes gehoord en ze zitten dan ook nog eens belabberd in je oren dus lijkt me fijn dat ze als eerst eens een fatsoenlijk klinkend en zittend exemplaar zouden ontwikkelen waarbij je geen hoofdpijn krijgt.

  Dat heb ik nu ook helaas. En dan heb je ook nog eens die ellende van het gemis van de headphone plug, waardoor oordopjes van derde partijen (die allemaal geen lightning aansluiting hebben) een verloopstekkertje nodig hebben.

 • Profielfoto
  swappa001

  Als ze waterdicht zijn, zou dat top zijn. Ik zwem graag een paar uur per week, en ik mis het dan echt dat ik geen muziek of een goed luisterboek op kan zetten.

 • Profielfoto
  Airheart

  Ik geniet nog steeds van de EarPods. De afstandsbediening vind ik super, aannemen van telefoon, of siri opdracht geven te bellen of een WhatsApp bericht te versturen, en dan automatisch weer terug naar radio bijvoorbeeld. Dit doe ik lopend door de stad, op de fiets, of in de auto. Enige nadeel vond ik de vorm van de oortjes. Ik heb er gekleurde siliconen-hoesjes bij gekocht (niet duur), en die zitten fantastisch. Mag het merk niet noemen, maar het is de meest bekende.