Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 27 maart 2018
Leestijd: 1 minuut

Spacegrijze Magic Mouse, Trackpad en Keyboard los te koop

Goed nieuws voor de liefhebber van spacegrijze producten! Je hoeft niet langer een iMac Pro van meer dan 5000 euro te kopen om je bureau te voorzien van spacegrijze accessoires. Apple is begonnen met de losse verkoop van een spacegrijze Magic Mouse, Magic Trackpad en Magic Keyboard.

De mogelijkheid om een kleur te kiezen is niet aangekondigd, maar stilletjes aan de Online Apple Store toegevoegd. Wit is nog steeds beschikbaar, maar spacegrijs is ook een optie. Je moet er wel extra voor betalen.

Alleen toetsenbord met nummerblok

De nieuwe spacegrijze accessoires verschillen op het gebied van functionaliteit niet van de witte varianten. Je kunt ze per direct bestellen in de Online Apple Store. Daarnaast is afhalen bij een Apple Store in de buurt ook mogelijk, ze liggen vanaf donderdag 29 maart in de schappen. Of Apple Premium Resellers de spacegrijze accessoires direct op voorraad hebben is onduidelijk.

Klik/tap voor groter

Opmerkelijk is dat alleen het Magic Keyboard met numerieke toetsen in spacegrijs te bestellen is. Het ‘gewone’ Magic Keyboard zonder numerieke toetsen is alleen in wit beschikbaar. Apple levert deze variant echter ook niet als keuze bij de iMac Pro.

Links naar Online Apple Store:

Kun je niet wachten om je bureau te voorzien van spacegrijze goodness? Hier zijn de directe links naar de Online Apple Store. De meerprijs voor een donker kleurtje is 20 euro bij het toetsenbord en trackpad, terwijl je voor een spacegrijze Magic Mouse 30 euro extra moet afrekenen.

  • Magic Keyboard met numeriek toetsenblok – spacegrijs (€ 169,-)
  • Magic Mouse 2 – spacegrijs  (€ 119,-)
  • mMagic Trackpad 2 – spacegrijs (€ 169,-)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuw, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Spacegrijze Magic Mouse, Trackpad en Keyboard los te koop
Sluiten