Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 30 maart 2018

Nieuwe abonnementen Telfort: bellen duurder, data goedkoper

Telfort heeft zijn mobiele abonnementen vernieuwd. De provider biedt nieuwe abonnees meer data voor dezelfde prijs, maar het aantal belminuten gaat omlaag. Het aantal abonnementen wordt verkleind van zes naar vier, maar er komen extra opties bij.

De grootste databundel is nu 10GB, terwijl dat voorheen 5GB was. Ook nieuw: abonnementen kunnen nu maandelijks opgezegd worden, maar betaal je wel meer voor. De prijzen zijn het laagst bij een tweejarig abonnement.

Nieuwe abonnementen Telfort

De nieuwe abonnementen zijn per direct beschikbaar, maar bestaande klanten blijven hun huidige bundel en voorwaarden behouden. De trend is duidelijk: voor bellen betaal je maar, maar data is goedkoper. Hieronder een overzicht van de oude en nieuwe abonnementen op basis van 24 maanden sim-only.


Alle abonnementen hebben standaard 4G met een maximale snelheid van 150 Mbit/s.

Aanvullende extra’s

Onbeperkt bellen is niet langer onderdeel van het duurste abonnement, maar kan wel los aangeschaft worden. Telfort vraagt € 3,50 per maand extra voor onbeperkt bellen. Ter introductie is de prijs momenteel € 1,- per maand. Wie een maandelijks opzegbaar abonnement wil, moet € 2,50 per maand bij bovenstaande prijzen optellen.

Net als moederbedrijf KPN, biedt Telfort nu ook de mogelijkheid om Spotify Premium bij je abonnement te nemen. Dat kost € 8,99 per maand.

Reageer op artikel:
Nieuwe abonnementen Telfort: bellen duurder, data goedkoper
Sluiten