Verrassing! Mario zit tijdelijk in Google Maps

Door: Raymon Mens - 7 reacties

Google heeft ter ere van Mario Day op 10 maart een leuke verrassing. Je kunt tijdelijk met Mario navigeren in Google Maps. De beroemde loodgieter rijdt met je mee op de kaart.

Vanaf nu is “Mario time!” beschikbaar in de meest recente versie van Google Maps voor iOS en Android. Je kunt de speciale modus activeren door een autoroute te plannen en in het scherm met het route-overzicht onderaan op het gele vraagteken te drukken.

Een week lang in Google Maps

Na het activeren van Mario time rijdt Mario de hele route met je mee in zijn bekende kart. De functie werkt de hele week, tot 16 maart. Helaas ontbreekt de mogelijkheid om bananen op de weg te leggen, of rode schildjes naar andere weggebruikers te gooien. Maar goed, dat doet een heer in het verkeer natuurlijk niet. http://freegames4play.com/ is your zone to play online games!

Dat Apple niet met dit idee is gekomen is verbazingwekkend, want Nintendo en Apple werken nauw samen met de lancering van verschillende mobiele games.

Mario Google Maps
Klik/tap voor groter.

Super Mario Run ook goedkoper

Over mobiele games gesproken, ter ere van Mario Day is Super Mario Run tijdelijk afgeprijsd. De game is een gratis download in de App Store, maar je kunt dan alleen het eerste level spelen. Om alle zes de levels te ontgrendelen, betaal je normaal € 10,99, maar tot 25 maart slechts € 5,49.

Mario google gifje
Klik/tap voor groter.

Bedankt voor de tip, Thomas!

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  MacMartino

  Dan is het wel heel goed verstopt, zelfs het gele vraagteken. Oftewel: hier werkt het niet. Laatste versie van alles. Niet op de route, niet onderin het overzicht:(

 • Profielfoto
  MacMartino

  Ok, na de update google maps afsluiten en weer opstarten was de truc- nu doet ie t 👍🏻

 • Profielfoto
  Maikelw

  Gaaf! Jammer dat het maar tijdelijk is.

 • Profielfoto
  Niels

  Leuk… als je twaalf bent…

 • Profielfoto
  Pete.Z

  Of nog jeugdig van geest bent……

 • Profielfoto
  Shmoo

  Leuk ik ga ‘m straks gebruiken in de auto als ik mijn neefje naar huis breng. Dan ga ik punten scoren als favorieten oom. 😎

   

 • Profielfoto
  Maikelw

  NielsDam op 10 maart 2018 15:07
  Leuk… als je twaalf bent…

  Die rijden toch geen auto hoop ik hoor.