Raymon Mens
Raymon Mens App Store 9 maart 2018
Leestijd: 1 minuut

Verrassing! Mario zit tijdelijk in Google Maps

Google heeft ter ere van Mario Day op 10 maart een leuke verrassing. Je kunt tijdelijk met Mario navigeren in Google Maps. De beroemde loodgieter rijdt met je mee op de kaart.

Vanaf nu is “Mario time!” beschikbaar in de meest recente versie van Google Maps voor iOS en Android. Je kunt de speciale modus activeren door een autoroute te plannen en in het scherm met het route-overzicht onderaan op het gele vraagteken te drukken.

Een week lang in Google Maps

Na het activeren van Mario time rijdt Mario de hele route met je mee in zijn bekende kart. De functie werkt de hele week, tot 16 maart. Helaas ontbreekt de mogelijkheid om bananen op de weg te leggen, of rode schildjes naar andere weggebruikers te gooien. Maar goed, dat doet een heer in het verkeer natuurlijk niet. http://freegames4play.com/ is your zone to play online games!

Dat Apple niet met dit idee is gekomen is verbazingwekkend, want Nintendo en Apple werken nauw samen met de lancering van verschillende mobiele games.

Klik/tap voor groter.

Super Mario Run ook goedkoper

Over mobiele games gesproken, ter ere van Mario Day is Super Mario Run tijdelijk afgeprijsd. De game is een gratis download in de App Store, maar je kunt dan alleen het eerste level spelen. Om alle zes de levels te ontgrendelen, betaal je normaal € 10,99, maar tot 25 maart slechts € 5,49.

Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Verrassing! Mario zit tijdelijk in Google Maps
Sluiten