‘iPhone X binnenkort ook in goud verkrijgbaar’

Door: Raymon Mens - 5 reacties

Wie Apple een beetje volgt, weet: september is de maand van de nieuwe iPhone. Maar Apple houdt sinds vorig jaar in maart ook een iPhone-feestje, met nieuwe varianten van bekende producten.

Vorig jaar was er de iPhone 7 RED en naar verluidt komt Apple dit jaar met een gouden iPhone X. Mogelijk zien we die tijdens het onlangs aangekondigde Apple-event van 27 maart naast een nieuwe iPhone SE.

iPhone X in drie kleuren

De iPhone X werd in september alleen in zilver en spacegrijs op de markt gebracht. Volgens de vaak goed ingelichte leaker Benjamin Geskin wilde Apple ook een derde kleur uitbrengen: blush gold. Die kun je kennen van de iPhone 8 en is een combinatie van roségoud en de gouden kleur die Apple voor de iPhone 6 en 7 gebruikte. Het was de bedoeling om de gouden iPhone X tegelijk met de zilveren en grijze variant op de markt te brengen, maar er waren problemen bij het produceren van de behuizing. Inmiddels zouden die opgelost zijn en is de productie gestart.

iPhone X goud
Concept: iPhone X in zilver, spacegrijs en ‘blush gold’ – Klik/tap voor groter.

Onthulling tijdens Apple-event maart

Een nieuwe kleur is een goede manier om de verkoop van een toestel een nieuwe boost te geven. Apple kan de gouden iPhone X onthullen als extraatje tijdens zijn special event op 27 maart. Daar worden ook een nieuwe iPad en iPhone SE verwacht. We kijken daarnaast uit naar de lancering van AirPower, de draadloze drie-in-een-lader die een iPhone, Apple Watch en AirPods tegelijk kan laden.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Shmoo

  Op drie plekken tegelijk jeuk in de eurogene zones. Shmoo gaat op zijn rug in de kamer liggen.

   

 • Profielfoto
  Shmoo

  *Erogene

 • Profielfoto
  Ome Kor

  Volgens mij klopt het wel, gene euro in mijn portemonnee, op mijn pinpasje en creditcard voor zo’n goede iPhone X.;-)

 • Profielfoto
  Ome Kor

  goede = goude

 • Profielfoto
  Spinozo

  Ik ga gelijk mijn zilveren omruilen voor deze goude als ie uitkomt!