Google Maps toont nu ook wachttijden in restaurants

Vandaag kun je update 4.47 van Google Maps downloaden in de App Store iOS. Deze update brengt de nodige nieuwe functies naar de app waaronder; bustijden, handige feiten over een locatie en meer.

Google Maps 4.47 voor iOS

Gebruikers van Android zijn al langer bekend met deze nieuwe features binnen Google Maps, maar sinds vandaag zijn ze ook in de iOS-versie beschikbaar. Na het installeren van update 4.47 kun je binnen Maps checken hoe laat de bus, trein of metro die jij moet hebben vertrekt. Ook geeft de app je nu nog meer informatie over de wachttijden van restaurants en op welk moment het daar het drukst is.

Google Maps, iOS
Klik/tap voor groter.

Alles op een plek

Vorige maand rolde er al een update uit die het voor automobilisten makkelijker maakte om te navigeren via Google Maps. Voor hen die met het openbare vervoer moeten forenzen heeft update 4.47 de meeste toegevoegde waarde. Het is uiteraard handig om te zien hoe druk het is in een populair restaurant, maar het is nog veel belangrijker dat je binnen in de app nu real-time reistijden kan controleren. Ook zal Maps zo nauwkeurig mogelijk vertragingen en omleidingen vermelden.

De volledige changelog van 4.47

Thanks for using Google Maps! This release brings bug fixes and awesome new features to help you discover new places and navigate to them:

  • See average wait times at over a million restaurants worldwide.
  • Search and sort through reviews of a place.
  • This feature is available now in New York, Hong Kong, Taipei, Paris, Los Angeles, Delhi, Moscow, Singapore, Madrid, Barcelona, Kiev, and Budapest, with more on the way!Get transit directions that tell you exactly which entrance you need to go into.

Grote Nederlandse steden staan niet vermeld in de changelog, maar zijn reeds meegenomen. In Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven zijn de nieuwe functies al te gebruiken.

Reageer op artikel:
Google Maps toont nu ook wachttijden in restaurants
Sluiten