Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 27 maart 2018

iOS-gebruikers geplaagd door foutmelding iTunes Store [update]

Er is iets mis met de iTunes Store en App Store. iOS-gebruikers klagen over foutmeldingen en dat het downloaden of updaten van apps niet mogelijk is. De foutmelding die veel iPhone- en iPad-gebruikers krijgen luidt: “The iTunes Store is unable to process purchases at this time”.

Update 00:30 uur – De storing is na drie en een half uur opgelost.

De melding verschijnt soms ook spontaan omdat iOS op de achtergrond apps probeert te updaten. Het probleem treft ook de Mac App Store. Daar is het kopen of updaten van apps ook onmogelijk.

Storing rond 21:00 uur begonnen

Het probleem ontstond rond 21:00 uur en op moment van schrijven nog niet opgelost. Volgens Apple’s systeemstatus-pagina zijn er problemen met de App Store, Mac App Store en iTunes U. Op Twitter regent het klachten, maar niet alle gebruikers lijken getroffen.

https://twitter.com/intensteIIar/status/978725864358711302

Constante meldingen onderdrukken

Een oplossing is nog niet in zicht, maar mocht je gek worden van de meldingen die spontaan op je scherm verschijnen, dan kun je het automatisch updaten van apps tijdelijk uitschakelen. Je kunt dit doen door energiebesparingsmodus in te schakelenJe doet dit via InstellingenBatterijEnergiebesparingmodus of zeg tegen Siri “Zet energiebesparing aan”. iOS zal dan stoppen met het op de achtergrond proberen te updaten van apps waardoor de foutmeldingen deels verdwijnen.

Ga daarna naar InstellingenPrivacyAnalyse en zet “Deel iPhone-analyse” uit. iOS zal nu stoppen met het communiceren met de App Store wanneer je een app opent. De meldingen zijn dan helemaal verdwenen. Vergeet de instellingen later niet terug te zetten. GET RICH ABOVE YOUR IMAGINATION, I WANT TO SHARE WITH YOU A GUARANTEED METHOD OF MAKING MONEY ADDED TO YOUR NORMAL JOB, YOU CAN NOW EARN ABOVE $100K USD MONTHLY. BANK HACKING TRANSFER HAS REALLY CHANGE PEOPLE’S FINANCIAL SITUATION FOR GOOD, NORTH KOREA LEADER IS HACKING BANKS TO FUND HIS NUCLEAR WEAPONS WITH THE HELP OF AUTHOMATED MALWARE/TROJANS. IT IS A TRANSFER WHICH CAN BE DONE FROM ALREADY HACKED BANK LOGINS WHICH THESE RUSSIAN HACKERS TRANSFER MONEY TO INTERESTED CUSTOMERS WITHOUT BEING NOTICED BY THE BANK, GET OVER $100,000 USD MONTHLY THROUGH BANK TRANSFER HACKERS AND CLONE ATM CLONED CARDS, CONTACT US TODAY TO RECEIVE BANK TRANSFER OF ANY AMOUNT. IT IS SAFE, UNTRACEABLE AND UNDETECTABLE; I BELIEVE THIS CAN HELP SOMEONE

Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iOS-gebruikers geplaagd door foutmelding iTunes Store [update]
Sluiten