Raymon Mens
Raymon Mens Apple Inc. 16 maart 2018
Leestijd: 1 minuut

Officieel: Apple-event op dinsdag 27 maart

Apple heeft vandaag uitnodigingen verstuurd voor een keynote op dinsdag 27 maart. Opmerkelijk genoeg zal het event niet in San Francisco of op de nieuwe Apple Campus in Cupertino plaatsvinden, maar in Chicago.

Nieuwe iPads en iPhone SE?

De uitnodiging bevat een getekend Apple-logo en de zin “Join us to hear creative new ideals for teachers and students”. Een mogelijke hint naar een nieuwe (goedkopere) iPad en Apple Pencil gericht het onderwijs.

Klik/tap voor groter.

Er wordt ook uitgekeken naar een nieuwe iPhone SE. Die werd in 2016 geïntroduceerd en is aan een vernieuwing toe. Hoewel het lang ontbrak aan concrete geruchten over het toestel, werd de komst van een nieuwe iPhone SE vorige maand een stuk zekerder. Apple heeft namelijk toestemming bij de Euraziatische Economische Commissie (EEG) gevraagd voor de verkoopstart van een aantal nieuwe producten, waaronder iPads en smartphones.

 

Ook nieuwe MacBook verwacht

De laatste tijd horen we veel geruchten over een nieuwe MacBook Air, maar die wordt pas in juni, tijdens WWDC 2018 verwacht. Apple heeft echter nog een MacBook, de 12-inch Retina MacBook. Die wordt doorgaans ieder jaar vernieuwd met de laatste generatie Intel-chips.

Is dit genoeg om een heel evenement te vullen? Waarschijnlijk niet. We kijken dan ook uit naar meer verrassingen zoals nieuwe software en gear voor het onderwijs. Je kunt via de website van Apple live kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuw, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Officieel: Apple-event op dinsdag 27 maart
Sluiten