Apple Education Event 2018 nu terug te kijken

Door: Raymon Mens - 13 reacties

Update 21:00 uur – Terugkijken nu mogelijk

Update 17:00 uur – Nu live!

De deuren zijn gesloten en het Apple Education Event in Chicago is begonnen. Apple is te gast bij een technische school en richt zich vandaag in het bijzonder op onderwijs. Volg het evenement live via onze Twitter-feed.

Originele bericht van 15:30 uur

Om 17:00 uur vanavond is er weer een Apple-event. Niet in Cupertino of San Francisco, maar in Chicago. Apple is te gast bij een technische school. Dat er niet alleen software, maar ook hardware wordt aangekondigd is nu vrijwel zeker. De Apple Store is namelijk offline gehaald.

Apple richt zich naar verwachting specifiek op onderwijs. Er wordt een nieuwe iPad verwacht die een lage prijs heeft en met de Apple Pencil werkt. Perfect voor in de klas. Ook wordt een nieuw framework dat het makkelijker maakt om educatieve apps te ontwikkelen verwacht.

Nieuwe producten worden klaargezet

Wie momenteel een nieuwe iPad, Mac of iPhone wil kopen, krijgt een mededeling dat de Online Apple Store wordt bijgewerkt. Apple is de nieuwe producten dus al klaar aan het zetten. Of er naast een nieuwe iPad ook nieuwe MacBooks en vernieuwde iPhone SE in het vat zit weten we rond 17:00 uur.

Apple Store Offline
De Apple Store is al offline gehaald – Klik/tap voor groter.

Geen livestream, OMT Tweet live

Voor het eerst sinds tijdens heeft Apple geen livestream. Waarom is officieel niet bekend, maar waarschijnlijk heeft het te maken met het ontbreken van technische faciliteiten op de school waar de iPhone-maker te gast is. Het evenement wordt wel opgenomen en is later terug te kijken.

Je hoeft echter niets te missen, want er zijn genoeg liveblogs. Wij houden je via Twitter real-time op de hoogte van alle ontwikkelingen tijdens het Apple-event schijven doorlopend nieuwe artikelen over de aankondigingen.

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  larrycroft

  Is het event later wel terug te kijken via Apple tv of site?

 • Profielfoto
  venco58

  Jep staat al vermeld op de Apple tv app.

 • Profielfoto
  bamboozelddragon

  Moet dit oor het eerst sinds tijdens heeft Apple geen livestream. Tijde zijn

 • Profielfoto
  sunapple

  bamboozelddragon op 27 maart 2018 14:16
  Moet dit oor het eerst sinds tijdens heeft Apple geen livestream. Tijde zijn

  Inderdaad ja.

 • Profielfoto
  Poezenbeest

  Geen mogelijkheden voor een stream op een technische school??? Opmerkelijk…

 • Profielfoto
  RoyB

  Ben benieuwd!

 • Profielfoto
  jassie

  Lijkt dit niet of de ‘oude’ 9.7″ iPad pro met een kleine upgrade?

 • Profielfoto
  KR1275

  Is het al afgelopen? Je gaat me toch niet vertellen dat zoweil heise gemaakt wordt van een kleine update??

  Ik weet dat het onderwijs langzaamaan weer afscheid neemt van iPads, vandaar deze opmerkelijke introductie. Niks meer onderwijs aan dan het vorige model.

   

  Raar, heel raar (als dit het echt is).

 • Profielfoto
  venco58

  Had wel gehoopt dat bij openen store bv de nieuwe AirPods of de oplaadmat beschikbaar zouden zijn.

 • Profielfoto
  floris1991

  Dit was het? Een goedkopere Ipad….

 • Profielfoto
  Melle

  Ik had ook niets meer verwacht (qua hardware dan) maar wel echt gehoopt op update van de Mac mini. Iets waar studenten ook echt iets aan zouden hebben!!!!

 • Profielfoto
  wbreeman

  War een trieste desillusie dit Apple event! Een nieuw pennetje, Ipad en een op Google Classroom (wat al heel lang bestaat) gebaseerde onderwijs app suite. Triest… en dat tekent apple wel de laatste events. Ben apple addict van het eerste uur maar nu Voor het eerst dat ik echt gevoel heb dat apple gewoon een vd velen is. Heel erg jammer!

 • Profielfoto
  lordoftheflatbush

  Slaapverwekkende presentatie zeg. Daarom was het niet live.