Raymon Mens
Raymon Mens Apple Inc. 27 maart 2018
Leestijd: 2 minuten

Apple Education Event 2018 nu terug te kijken

Update 21:00 uur – Terugkijken nu mogelijk

Update 17:00 uur – Nu live!

De deuren zijn gesloten en het Apple Education Event in Chicago is begonnen. Apple is te gast bij een technische school en richt zich vandaag in het bijzonder op onderwijs. Volg het evenement live via onze Twitter-feed.

Originele bericht van 15:30 uur

Om 17:00 uur vanavond is er weer een Apple-event. Niet in Cupertino of San Francisco, maar in Chicago. Apple is te gast bij een technische school. Dat er niet alleen software, maar ook hardware wordt aangekondigd is nu vrijwel zeker. De Apple Store is namelijk offline gehaald.

Apple richt zich naar verwachting specifiek op onderwijs. Er wordt een nieuwe iPad verwacht die een lage prijs heeft en met de Apple Pencil werkt. Perfect voor in de klas. Ook wordt een nieuw framework dat het makkelijker maakt om educatieve apps te ontwikkelen verwacht.

Nieuwe producten worden klaargezet

Wie momenteel een nieuwe iPad, Mac of iPhone wil kopen, krijgt een mededeling dat de Online Apple Store wordt bijgewerkt. Apple is de nieuwe producten dus al klaar aan het zetten. Of er naast een nieuwe iPad ook nieuwe MacBooks en vernieuwde iPhone SE in het vat zit weten we rond 17:00 uur.

De Apple Store is al offline gehaald – Klik/tap voor groter.

Geen livestream, OMT Tweet live

Voor het eerst sinds tijdens heeft Apple geen livestream. Waarom is officieel niet bekend, maar waarschijnlijk heeft het te maken met het ontbreken van technische faciliteiten op de school waar de iPhone-maker te gast is. Het evenement wordt wel opgenomen en is later terug te kijken.

Je hoeft echter niets te missen, want er zijn genoeg liveblogs. Wij houden je via Twitter real-time op de hoogte van alle ontwikkelingen tijdens het Apple-event schijven doorlopend nieuwe artikelen over de aankondigingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuw, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Apple Education Event 2018 nu terug te kijken
Sluiten