Raymon Mens
Raymon Mens App Store 28 februari 2018
Leestijd: 1 minuut

WhatsApp: foto’s opleuken met stickers nu mogelijk

In tegenstelling tot Facebook Messenger of Instagram, heeft WhatsApp nooit veel extra functies gekregen. Toch lijkt eigenaar Facebook de populaire chat-app langzaam maar zeker meer creatieve tools te geven. Vandaag heeft WhatsApp stickers voor foto’s gekregen.

Je kunt de stickers meteen voor het verzenden op foto’s plakken. De chat-app ondersteunt nog maar een beperkt aantal stickers, maar dat wordt in de toekomst ongetwijfeld uitgebreid.

WhatsApp Stickers

Een sticker toevoegen is erg simpel. Je kiest eerst de foto die je wil versturen, of maakt een nieuwe foto. Daarna tik je op de smiley bovenaan en krijg je het menu met stickers. Momenteel is er slechts de keuze uit een analoge en digitale klok of je locatie. Je kunt echter ook emoji als sticker gebruiken.

Klik/tap voor groter.

De nieuwe stickers zitten in versie 2.18.30 van WhatsApp voor iOS, dat vandaag is uitgebracht. De update brengt ook nog een andere, kleine nieuwe functie. Je kunt in een groepsgesprek nu zoeken naar een bepaalde deelnemer. Je kunt de zoekknop vinden on het scherm met groepsinformatie. Er staat nu een kleine tekstlink genaamd ‘Zoek’ boven de lijst met deelnemers. Het is sinds kort mogelijk om met 256 deelnemers in één groep te zitten, dus voor drukke chats is dat geen overbodige luxe.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WhatsApp: foto’s opleuken met stickers nu mogelijk
Sluiten