Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 8 februari 2018
Leestijd: 1 minuut

17 maart: het eerste Nederlandse Techpodcast Festival

Veel Apple-gebruikers weten het: podcasts zijn awesome. Ze komen ook steeds meer op de kaart te staan, maar er zijn nog een boel mensen die ze niet ontdekt hebben. Zonde, want podcasts bieden meer diepgang en meer intimiteit. Een podcast luisteren is ook ontspannen en leerzaam.

Het is dus tijd om meer mensen podcasts te laten ontdekken. Te beginnen met een festival van de belangrijkste techpodcasts van Nederland en België! Dat zal op 17 maart plaatsvinden op het hoofdkantoor van techsite Tweakers in Amsterdam.

Wie, wat, waar?

Tijdens het festival kun je de opnames van diverse podcasts bijwonen en met de makers in gesprek. De dag begint om 12:00 uur en vanaf 19:30 is het tijd voor de borrel. De rest van de dag wordt ingevuld met live-opnames van techpodcasts en een diner (?). Er is plaats voor 200 man. Deze podcasts doen mee:

Kaarten voor 15 euro verkrijgbaar

Kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar voor 15 euro (ex fee, inclusief pizza/pasta en koffie/thee/water). Het volledige programma met voorlopige tijden is op de actiesite te bekijken. Later komen of eerder vertrekken is geen probleem. Tweakers HQ is te vinden aan de Mt. Lincolnweg 40 in Amsterdam en goed met het OV bereikbaar. Er zijn gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Hoewel wij momenteel zelf niet podcasten, dragen we podcasts een warm hart toe en willen we je de mogelijkheid om deze dag te bezoeken niet onthouden!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
17 maart: het eerste Nederlandse Techpodcast Festival
Sluiten