Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 9 februari 2018

Orange start met ‘onbeperkt’ 4G in België

Orange gaat in België beginnen met het aanbieden van ‘onbeperkt’ 4G. In Nederland doen T-Mobile en Tele2 dit al, maar in België is het nog erg zeldzaam. De voorwaarden van Orange zijn wel anders dan bij Nederlandse providers.

Waar T-Mobile en Tele2 abonnees met onbeperkt 4G een datalimiet van 5GB per dag geven, dat steeds met 1GB aan te vullen is, houdt Orange het op 20GB per maand. Het ‘onbeperkt’ deel zit ‘m in dat er geen kosten zijn voor het buiten je bundel gaan. De snelheid wordt wel verlaagd.

Vanaf 12 februari beschikbaar

Orange zet klanten met een Arend- en Arend Premium-abonnement vanaf 12 februari over naar unlimited data. Hun abonnement wordt een euro per maand duurder. Arend gaat van 39 naar 40 euro per maand en Arend Premium van 60 naar 61 euro per maand. Voor die euro extra krijgen klanten een upgrade van 10GB naar 20GB data en als de databundel op is de mogelijkheid om zonder extra kosten door te surfen met 512kbps.

Klik/tap voor groter.

Net als veel Nederlandse providers, biedt Orange klanten die zowel mobiel, internet als TV afnemen dubbele data. Abonnees die voor unlimited data gaan, krijgen dat voordeel niet meer. Zij houden 20GB en betalen niet meer voor data buiten de bundel. Klanten die na 20GB hun snelheid willen blijven behouden, moeten een surfherlaadbeurt kopen. Dit kost vijf euro per 500MB.

Reageer op artikel:
Orange start met ‘onbeperkt’ 4G in België
Sluiten