Raymon Mens
Raymon Mens App Store 5 februari 2018
Leestijd: 1 minuut

Nike gaat sporten belonen met gratis Apple Music, korting op schoenen en meer

Heb je motivatie nodig om te gaan sporten? Dan is het nieuwste initiatief van Nike écht iets voor jou. Het sportmerk gaat sporters die hun doelen halen namelijk belonen met gratis extraatjes. Van gratis playlists of abonnementen op Apple Music tot korting op schoenen en andere producten.

De beloningen komen naar de apps Nike+ Training Club en Nike+ Run Club. De eerste is gericht op algemene work-outs, terwijl de tweede zich focust op hardlopen. De rewards moeten deze week nog verschijnen.

Zweten voor je muziek

Nike zet hiermee meer dan ooit in op gamification. Virtuele medailles zijn immers een leuke toevoeging, maar iets tastbaars zorgt waarschijnlijk voor meer motivatie dan iets op je scherm. Het uitgangspunt is simpel: hoe actiever je bent, hoe meer je wordt beloond. Het aanbod verschilt per maand, maar Nike werkt doorlopend samen met Apple om gratis playlists of een maand gratis Apple Music aan te bieden. Zweten voor je muziek dus!

Het programma heet NIke+ Unlocks – Klik/tap voor groter.

Naast abonnementen op diensten, geeft het sportmerk geeft fanatieke gebruikers ook toegang tot exclusieve producten, korting op schoenen en gratis t-shirts. De maand waarin je jarig bent wordt in de apps extra uitgepakt. Nike zegt dat het de bedoeling is om uiteindelijk een persoonlijk aanbod voor iedere gebruiker te hebben.

Geen Apple Watch nodig

Apple verkoopt een Nike+ editie van de Apple Watch, maar die is niet verplicht. Iedereen kan de gratis apps Nike+ Training Club en Nike+ Run Club downloaden en aan de slag.

De Apple Watch Nike+

Meer weten over sport? Resport houdt je op de hoogte!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nike gaat sporten belonen met gratis Apple Music, korting op schoenen en meer
Sluiten