Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 februari 2018

Mini-docu: de strijd om de snelste iPhone-teardown

Het is inmiddels een traditie. Bij iedere nieuwe iPhone, iPad of Mac is er een teardown. Zo weten we niet alleen alles over de software, maar ook hoe Apple-apparaten hardwarematig in elkaar zitten. Vaak is iFixit de eerste die apparaten van binnen bekijkt en dat is niet voor niets.

Kosten noch moeite worden gespaard om als eerste een teardown van een nieuw apparaat online te hebben. Hoe dat precies in zijn werk gaat zie je in deze mini-docu van Jason Koebler, die met iFixit naar Australië vloog om als eerste een iPhone X te kopen, en open te maken.

Teardown gemist?

Bekijk hier de binnenkant van de HomePod of iPhone X. Er blijkt altijd een verrassing aan de binnenkant van nieuwe Apple-apparaten te zitten.

Reageer op artikel:
Mini-docu: de strijd om de snelste iPhone-teardown
Sluiten