Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 februari 2018

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’

De iPhone X was de eerste iPhone met een TrueDepth camera aan de voorkant, maar daar blijft het niet bij. Apple wil het camerasysteem dat met infrarood diepte kan zien ook naar de achterkant van zijn smartphone brengen.

Volgens analisten van Barclays werkt Apple momenteel aan een nieuw camerasysteem voor de iPhone. Dat zou specifiek gemaakt zijn voor de achterkant van het toestel en TrueDepth-functies bevatten. Dat komt goed van pas bij bijvoorbeeld Augmented Reality.

Diepte meten met infrarood

Momenteel heeft alleen de camera aan de voorkant van de iPhone TrueDepth. Dit werkt met een rasterprojector en infraroodcamera. De een projecteert tienduizenden punten op een oppervlak (zoals je gezicht), terwijl de ander het punten­patroon scant. Zo kan de diepte van een oppervlak nauwkeurig bepaald worden. Dat werkt nu alleen op je gezicht, maar ARKit kan ook profiteren van een betere inschatting van de diepte van een oppervlak.

Klik/tap voor groter.

Met een TrueDepth-camera aan de achterkant kan de iPhone straks nog nauwkeuriger virtuele objecten nauwkeuriger in de echte wereld plaatsen. Momenteel lukt dat Apple ook al aardig, maar wordt alleen de gewone camera aan de achterkant van de iPhone gebruikt. Es ist ebenfalls wichtig, dass Sie dringend medizinische Hilfe aufsuchen, wenn Sie eine verlängerte oder schmerzhafte Erektion haben, da dies sonst bleibende Verletzungen verursachen kann. Das Problem fängt damit an das man Potenzmittel Kamagra 100 mg ohne Rezept bestellen und den Absender nicht kennt und auch die Qualität der Mittel nicht einschätzen kann. Insbesondere dann, wenn sich die Überanstrengung des Herzens durch Herzattacken bemerkbar macht.

Pas in 2019 beschikbaar

Verwacht het niet dit jaar al in de opvolger van de iPhone X die in september 2018 onthuld wordt, want het systeem is naar verluidt nog in ontwikkeling. De iPhone zou pas in 2019 TrueDepth aan de voor én achterkant krijgen. Dat wil echter niet zeggen dat de opvolger van de iPhone X saai wordt, want er gaan al volop geruchten over onder andere een iPhone X Plus en nog twee andere toestellen met Face ID.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’
Sluiten