Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 februari 2018

iOS 11.3: alle nieuwe animoji op een rij

iOS 11.3 is nu beschikbaar en het is een grote update. Er zijn talloze nieuwe functies voor alle iPhone-gebruikers, maar voor bezitters van een iPhone X is er extra goed nieuws: er komen nieuwe animoji bij!

In totaal kun je straks 16 virtuele karakters die op je gezicht reageren gebruiken. Hier is een eerste blik op de vier nieuwe animoji die met iOS 11.3 naar de iPhone X komen.

Leeuw

Er was al een kat en vos, maar nu komt ook de leeuw als beschikbaar. Apple heeft een vriendelijke leeuw gemaakt die niet écht eng kan kijken.

Klik/tap voor groter.

Draak

Naast de alien en unicorn komt er nog een ander mythisch wezen naar de iPhone X: de draak.

Klik/tap voor groter.

Beer

Ben je liever geen panda, maar een échte beer? Dan is de beer-animoji van iOS 11.3 precies wat je zoekt. Je kunt er ook heel leuk zielig mee kijken.

Klik/tap voor groter.

Doodshoofd

Een van de vreemdste en creepy nieuwe animoji is het doodshoofd. Het onderste deel van het gebit hangt er maar wat bij.

Klik/tap voor groter.

In totaal 16 animoji

Met iOS 11.3 komt het totale aantal animoji dat je kunt gebruiken op 16. Eerder waren dat er nog 12. Wij verwachten dat Apple in komende updates steeds meer emoji die op je gezicht reageren uit blijft breiden.

Klik/tap voor groter.

iOS 11.3 is nu uit en kan door iedereen geïnstalleerd worden op een iPhone of iPad. Meer weten over de volgende grote iOS-update? Check ons volledige dossier met alle nieuwe functies.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iOS 11.3: alle nieuwe animoji op een rij
Sluiten