Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 25 februari 2018
Leestijd: 1 minuut

‘Apple werkt aan eigen high-end hoofdtelefoon’

Naast de AirPods en HomePod is Apple van plan om meer audio-producten op de markt te brengen. Het bedrijf uit Cupertino werkt naar verluidt aan een eigen high-end hoofdtelefoon die eind dit jaar verkrijgbaar moet zijn.

Volgens de doorgaans goed ingelichte analist Ming-Chi Kuo wordt het een over-ear hoofdtelefoon die het Apple-logo draagt en niet van Beats is. De eerste prototypes zouden al gemaakt worden bij Apple’s vaste Aziatische productiepartners.

Details nog schaars

Verdere details zijn nog schaars. Zo is het onduidelijk hoe Apple zich -op geluidskwaliteit na- wil onderscheiden. Het is waarschijnlijk dat de hoofdtelefoon ondersteuning voor “Hey Siri” krijgt en draadloos werkt. Kuo zegt dat de prijs hoger wordt dan die van de AirPods. De kleine, draadloze oortjes worden momenteel voor € 179,- verkocht.

AirPods
Klik/tap voor groter.

Een eigen hoofdtelefoon lijkt een logische aanvulling op de AirPods. Niet iedereen zit immers op kleine oordopjes te wachten en het merk Beats heeft zijn eigen doelgroep.

Ook vernieuwde AirPods op komst

Het belooft een goed jaar voor Apple’s audio-team te worden. De HomePod is net op de markt en wordt geprezen om zijn geluidskwaliteit en daarnaast werkt Apple naar verluidt aan vernieuwde AirPods. De draadloze oortjes zouden later dit jaar ondersteuning voor “Hey Siri” krijgen en in maart volgt een nieuwe oplaadcase die de AirPods draadloos laat laden met AirPower.

AirPower Airpods 2
Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Apple werkt aan eigen high-end hoofdtelefoon’
Sluiten