Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 16 januari 2018

Welkom op het nieuwe OMT!

Welkom op het nieuwe One More Thing! We hebben de afgelopen uren hard gewerkt aan het online zetten van de nieuwe website. Het ontwerp is geheel vernieuwd, maar alle vertrouwde functies zijn aanwezig.

De site is eindelijk responsive, we hebben meer mogelijkheden om content uit te lichten en het forum is helemaal opnieuw ontworpen.

Bugje gevonden?

De komende dagen zullen er nog optimalisaties aan de werking en het ontwerp doorgevoerd worden. Heb je iets ontdekt dat niet goed werkt? Dan kun je het direct aan de ontwikkelaars melden via dit formulier.

OMT-app: bijwerken vereist

Gebruik je de OMT-app? Dat kun je gewoon blijven doen, maar installeer wel de update die vandaag uitkomt. Hierdoor communiceert de app volledig met de API die bij de nieuwe site hoort. De komende tijd zullen we de app nog visueel aan laten sluiten op de nieuwe site. De pushnotificaties gaan de komende dagen vanzelf weer werken. Dit vereist nog wat aanpassingen aan de backend.

We hopen je de komende tijd ook weer als vaste lezer en lid van community te zien! Nogmaals: feedback en bugs? Dit formulier staat er klaar voor.

Reageer op artikel:
Welkom op het nieuwe OMT!
Sluiten