Weekend poll: zou jij downgraden naar iOS 10?

Door: Raymon Mens - 28 reacties

Eerder deze week was het door een foutje van Apple kort mogelijk om te downgraden naar iOS 10. Er was veel enthousiasme bij ontevreden iOS 11-gebruikers, maar Apple herstelde de fout voordat Nederland wakker werd.

Zou jij downgraden naar iOS 10 als je de mogelijkheid kreeg? Stem tot maandag 17:00 uur in onze weekend poll!

Reacties

28 reacties
 • Profielfoto
  jan jansen

  Nope zit op 11.0.3 zonder probleem.

 • Profielfoto
  m4v3r1ck

  Nog steeds – door Ransomewarez van Apple zelf = 1GB Photos blokkade – gewoon op iOS 10.3.3! Scheelt me iig een nieuwe iPhone X…

 • Profielfoto
  Ric

  Bij mij werkt alles naar volle tevredenheid. Dus ik ga niet terug naar iOS 10.

 • Profielfoto
  GoeieDag

  OMT downgraden, dat zou ik een beter idee vinden.

 • Profielfoto
  Barika Cala Saidah

  @GoeieDag, kys.

  On Topic: ik zou zonder twijfel nog eens snel downgraden, pure nostalgie. De kans is echter onbestaande dat ik er op zou blijven gezien de onmetelijke voordelen die elke nieuwere versie met zich meebrengt.

 • Profielfoto
  Maikelw

  Raar toch eigenlijk dat downgraden normaal niet kan. Het is jouw apparaat en met een Mac of PC kan t ook, apart dat Apple dit voor je beslist.

 • Profielfoto
  html-junky

  @maikelw bij installeren van je apparaat staat duidelijk dat de software niet van jou is. Je gaat daar gewoon mee akkoord bij de algemene voorwaarden.

 • Profielfoto
  brechtiejj

  JA

  Voor de apps die ik nu niet meer kan gebruiken sinds de update

 • Profielfoto
  KR1275

  Volmondig JA! iOS heeft niks nieuws gebracht, wat ik nodig had. Maar traagheid volop, met notabene een nieuwe accu. Ik heb de indruk dat de techneuten bij Apple de laatste tijd maar wat aankloten. Ik wacht nog ff op de  iPhone 9 of 11, maar een nieuwe Sony Xperia is als opvolger een goede kanshebber. Ben wel uitgekeken op de iPhone die al 100 jaar hetzelfde is, zowel qua design als qua iOS. Meer dan 80.000 medewerkers in dienst in de VS en nog niet in staat om een topproduct te maken, zoals 5 jaar geleden nog normaal was bij Apple. Het hele productengamma van Apple bestaat uit verouderde hardware. Zelfs een MacBook verbleekt bij de concurrentie die Apple aan alle kanten voorbij streeft. Apple, waar blijf je in hemelsnaam met je mooie spullen, zoals van de jaren 80  tot halverwege dit decennium zo gewoon was. Misschien moet die Cook minder lopen g##len op al die talkshows, waar hij zo graag z’n kop laat zien en eens rondkijken naar wat er van Apple vandaag de dag nog over is. Ach… er zijn meer topmerken die uiteindelijk toch in hun zelf gegraven graf gevallen zijn.

 • Profielfoto
  GoeieDag

  @KR1275: Zeiksnor.

 • Profielfoto
  iMac Lover

  Er valt niets te downgraden hier, ik heb nog een iPad 4

  Maar ben aan het sparen voor een iPad Pro

  Ben wel te vreden met iOS 10.3.3

  Gr.

   

 • Profielfoto
  gertvandam

  Mijn vertrouwen in Apple is toereikend dat ik vermoedt dat eventule problemen worden opgelost. (zoals in 95% van de gevallen)

 • Profielfoto
  oblomov

  Barika Cala Saidah op 20 januari 2018 12:04
  @GoeieDag, kys.

  On Topic: ik zou zonder twijfel nog eens snel downgraden, pure nostalgie. De kans is echter onbestaande dat ik er op zou blijven gezien de onmetelijke voordelen die elke nieuwere versie met zich meebrengt.

  Gezien de onmetelijke voordelen!!

 • Profielfoto
  MrHammond

  Hier valt ook weinig te downgraden, mijn iPhone 8 werd met iOS 11 geleverd, en de iPad gebruik ik eigenlijk zo weinig dat wanneer er al problemen zouden zijn (die ik overigens nog niet heb gevonden) ik ze ook niet zou merken…

 • Profielfoto
  DBLCreations

  Ik heb eigenlijk geen enkel probleem met iOS 11 op mijn iPhone X. Dus ook ik zou niet downgraden. De iPad Pro die ik hier heb laat ik wel op iOS 10. Gewoon omdat ik teveel problemen zie verschijnen op het internet (terwijl ik er dus zelf geen heb op mijn iPhone X). Maar de iPad Pro 10.5″ werkt erg goed met iOS 10.

 • Profielfoto
  Poezenbeest

  Zouniet weten waarom ik zou downgraden. iOS 11 bevalt me prima.

  Waarom het niet kan? Omdat er zoveel instellingen en zelfs een hele bestandsstructuur ten grondslag liggen aam iOS 11, beste kerel die dat allemaal probleemloos weer terug naar een vorige versie krijgt.

 • Profielfoto
  Cenobyte

  Bestandsstructuur heeft weinig met downgraden te maken hoor. Je installeert je OS opnieuw en een backup wordt terug gezet, dus je bestanden worden gewoon terug gekopieert en dan maakt het onderliggende bestandssysteem weinig uit.

 • Profielfoto
  edbdgsk

  Ik wacht bij de volgende grote update in ieder geval wel een aantal weken voordat ik overga tot updaten. Zo wacht ik eerst de reacties van anderen af. Dat komt omdat het vertrouwen in ios updates bij mij weg is.

 • Profielfoto
  Bunny

  Ik zo zou kunnen upgraden. Ik vind het jammer dat mijn iPad Air super traag is geworden, zeker gezien voor waar ik het voor gebruik. (ebooks lezen. discord en iq option)

 • Profielfoto
  MacRay

  Wat een onzin poll. Het kan niet eens.  One more “the end”.

 • Profielfoto
  Barika Cala Saidah

  @KR1275, als ik jou was zou ik hulp zoeken.

  @DBLCreations, ik vind het een bijzondere keuze om je iPad Pro niet naar iOS 11 te brengen. Het werken met verschillende programma’s tegelijk is echt een heel stukje praktischer geworden, maar goed, de kameel schrikt zich ook geen bult.;-)

 • Profielfoto
  TheDoctor40

  Ik heb op internet al heel veel negatiefs voorbij zien komen over de vele bugs van iOS 11. Ikzelf heb op een paar minor grafische glitches en paar springboard crashes echter niks daarvan gemerkt.

 • Profielfoto
  wensink

  Ik zou willen downgraden naar iOS 5. Ik vind dat tot nu toe de mooiste versie. Helaas zijn alle devices die dat kunnen draaien inmiddels te traag.

 • Profielfoto
  Frans

  GoeieDag op 20 januari 2018 11:59
  OMT downgraden, dat zou ik een beter idee vinden.

  +1

 • Profielfoto
  Frans

  Maikelw op 20 januari 2018 12:08
  Raar toch eigenlijk dat downgraden normaal niet kan. Het is jouw apparaat en met een Mac of PC kan t ook, apart dat Apple dit voor je beslist.

  Helemaal mee eens! Voor mij een reden om meestal te wachten met upgraden tot vlak voor weer de volgende nieuwe major upgrade. De laatste minor update levert vaak de meest stabiele versie op omdat er in een laatste minor updates meestal alleen bugs worden gefixed en geen nieuwe features worden geïntroduceerd.

 • Profielfoto
  Frans

  html-junky op 20 januari 2018 12:45
  @maikelw bij installeren van je apparaat staat duidelijk dat de software niet van jou is. Je gaat daar gewoon mee akkoord bij de algemene voorwaarden.

  Hij heeft het niet over de software maar over de hardware, die is toch echt van jou. Je zou er dus de software op moeten kunnen draaien die je wilt.

 • Profielfoto
  sedikit

  Ik zou niet weten wat er fout is aan mijn huidige iOS 9.3.5.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Bevalt me prima, iOS 11