TrapAdventure 2: misschien wel de moeilijkste iOS-game ooit

Door: Raymon Mens - 4 reacties

Een beetje uitdaging in games is geen probleem. Je wil immers niet binnen vijf minuten door je game heen zijn. Er zijn echter ook games die het je heel moeilijk maken. TrapAdventure 2 stelt op dat vlak niet teleur.

TrapAdventure 2 is gemaakt door de duivel

Als je kijkt naar een stilstaand scherm van TrapAdventure 2, dan lijkt het op de zoveelste Mario-kloon. Als je er echter mee begint had je op je blote knieën gebeden dat het een leuke Mario-game was. Telkens als je denkt door te hebben hoe het werkt, dan doet de game weer iets compleet anders. De Japanner Hiroyoshi Oshiba is verantwoordelijk voor dit duivelsgebroed. TrapAdventure 2 is misschien wel de moeilijkste iOS-game ooit.

TrapAdventure 2
Klik/tap voor groter.

Toch is er een kans dat je de game de baas wordt. Wie veel speelt en precies weet hoe alles in elkaar zit, kan het einde halen. Op dat soort momenten kan TrapAdventure 2 er heel erg makkelijk uitzien. En kun je de game alsnog binnen een kwartier uitspelen.

Gratis download met in-app aankopen

Wil je zelf TrapAdventure 2 uitproberen? Dat kan, hij is gratis beschikbaar voor iOS. Standaard heb je telkens één leven, maar je kunt door een video te kijken 10 levens krijgen. Voor een betaling van €1,09 heb je toegang tot de modus met meerdere levens.

De game is helaas nog niet geoptimaliseerd voor iPhone X, maar dat merk je toch niet als je gefrustreerd voor de honderdste keer een level probeert. We wensen je er heel veel succes mee. Liever misschien iets ontspannenders waar je lang zoet mee kunt zijn? Ga dan paperclips maken.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  TheDoctor40

  Als ik zo naar dat gifje kijk in het artikel doet het spel me best wel denken aan “I Wanna Be The Boshy”

 • Profielfoto
  Shmoo

  Kijk eens naar het aantal levens dat er bovenaan de pagina staan. Dat zegt al voldoende.

   

  Als je dit spelletje leuk vindt dan heb je denk ik serieuze problemen. Dan vind je het waarschijnlijk ook leuk om met een nat puntje van je tong aan het stopcontact te likken. Of je in de kelder laten vacuümverpakken in een outfitje van latex om je daarna helemaal af te laten matten door een mevrouw die al 8 keer promotie is misgelopen op haar werk.

   

  *oplossing is trouwens op het tweede blokje recht omhoog springen en daarna een grote spring naar rechts maken.

   

 • Profielfoto
  SvS

  En waarom gaan we terug naar de jaren 90? Qua pixelig en 2D uiterlijk. Als ik dat soort spellen wil spelen, zet ik de old skool iMac G3 wel even aan. Lemmings oid. op macos 9.

 • Profielfoto
  joris_h

  Een deel van de frustratie bij deze game ligt in de besturing lijkt me. Platformers op de telefoon sla ik over (oke Mario Run…). Ik pak dan liever mijn controller op voor dit soort geintjes (super meat boy!!!).

  Voor iemand die een uitdaging zoekt: hexagon. Holy smokes!