Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 25 januari 2018

Publieke betaversie iOS 11.3 beschikbaar

Je hebt de afgelopen dagen ongetwijfeld over de vele vernieuwingen in iOS 11.3 gelezen. Kun je niet wachten om de volgende iOS-versie zelf te proberen? Dat kan! De publieke betaversie is nu beschikbaar.


? Update: iOS 11.3 is nu uit en kan door iedereen gedownload worden.


In iOS 11.3 kun je onder andere nieuwe animoji vinden, maar ook iCloud-synchronisatie voor iMessage. Daarnaast krijgt ARKit een grote update en is AirPlay 2 beschikbaar. Klaar om te installeren? Zo pak je het aan:

Back-up maken en installeren

Het is altijd raadzaam apparaten te backuppen voor het installeren van publieke betaversies. We raden je aan om de beta niet op een iPhone of iPad waar je dagelijks van afhankelijk bent te installeren. Er kunnen niet alleen bugs in iOS zelf zitten, ook externe apps kunnen nog niet compatibel zijn met de nieuwe versie.

Maak voor installatie in ieder geval een back-up van je iPhone of iPad via iTunes of iCloud. Open daarna beta.apple.com op je iOS-apparaat en installeer het profiel. Na een reboot verschijnt de beta op de gebruikelijke plaats bij InstellingenAlgemeenSoftware-update.

Klik/tap voor groter.

Nieuw in iOS 11.3

De afgelopen dagen hebben we veelvuldig geschreven over grote en kleine nieuwigheden in deze nieuwe iOS-versie. Een overzicht van de belangrijkste zaken is het dossier iOS 11.3 te vinden. Bekijk deze functies zeker:

Klik/tap voor groter
Reageer op artikel:
Publieke betaversie iOS 11.3 beschikbaar
Sluiten